• زمان تهیه: 10 دقیقه

مواد لازم

• 2 عدد فلفل قرمز تند

• 500 گرم گوجه فرنگی

• 1 عدد پیاز سفید

• 1 قاشق چایخوری سیر خرد شده

• نصف قاشق چایخوری زیره سبز

• ¼ قاشق چایخوری پونه خشک

• ¼ قاشق چایخوری نمک

• 2 عدد متوسط فلفل دلمه اي



طرز تهیه

1. برای تهیه سس سالسا، ابتدا دانه هاي فلفل دلمه اي را خارج نموده، آن ها را خوب ريز كنيد.

2. فلفل قرمز، گوجه فرنگی، پیاز، سیر، زیره، پونه کوهی و نمک را در یک مخلوط کن، خوب مخلوط کنید تا مخلوط یکدستی به دست آید.

3. فلفل دلمه ای را نيز اضافه کنید و به مدت 5 دقيقه خوب هم بزنيد.

4. سس سالسا را در يخچال قرار دهید و هر زمان كه نياز بود از آن استفاده كنيد.