• زمان تهیه: 25 دقیقه

مواد لازم

• 200 گرم قارچ حلقه یا خرد شده

• 2 قاشق غذاخوری آب

• 1/3 پيمانه خامه

• 2 قاشق چایخوری آرد

• 2 قاشق غذاخوری پنیر پيتزاي رنده شده

• نصف پيمانه موسیر خرد شده

• نصف قاشق چایخوری نمک

• نصف قاشق چایخوری فلفل سیاه



طرز تهیه

1. برای تهیه سس قارچ و خامه با موسیر، ابتدا قارچ را در يك تابه روي حرارت متوسط قراردهيد و کمی آب اضافه كنيد تا بپزد.

2. گاهي آن را هم بزنید تا زمانی که آب تبخیر شود (حدود 5 دقیقه).

3. در یک کاسه، خامه و آرد را با هم مخلوط کنید و خوب هم بزنيد و به قارچ اضافه كنيد.

4. پنیر، موسیر، نمک و فلفل سیاه را به مخلوط قارچ اضافه کنید، حدود 7 دقیقه هم بزنيد تا سس غلیظ شود.