• زمان تهیه: 12 دقیقه

مواد لازم

• 500 گرم زغال اخته بدون هسته

• 1 پیمانه شکر سفید

• 1 پیمانه آب پرتقال





طرز تهیه

1. برای تهیه سس زغال اخته، ابتدا یک تابه متوسط را روی حرارت متوسط قرار دهید.

2. شکر را در آب پرتقال بریزید و خوب هم بزنید تا حل شود و سپس آن را در تابه بریزید.

3. زغال اخته هسته گرفته را اضافه کنید و هم بزنید و حرارت دهید؛ تا زمانی که زغال اخته شروع به تیره شدن کند(حدود 10 دقیقه).

4. سپس سس زغال اخته را از روی حرارت بردارید و در یک کاسه بریزید و در یخچال قرار دهید تا هر زمان که نیاز بود از آن استفاده کنید.