• زمان تهیه: 15 دقیقه


مواد لازم

• 1/4 پیمانه سس تاهینی

• 2 قاشق غذاخوری سس سویا

• 1 قاشق غذاخوری سس مایونز

• 1 حبه سیر خرد شده

• 1.5 قاشق چایخوری زنجبیل

• 1 قاشق چایخوری فلفل قرمز

• ¼ پیمانه آب

طرز تهیه


1.برای تهیه سس استیک کنجدی، ابتدا سس تاهینی (بخارا)، سس سویا، سس مایونز، سیر، زنجبیل و فلفل با هم در یک کاسه مخلوط کنید.

2. به تدریج آب را به مخلوط اضافه کنید و به هم بزنید تا زمانی که مخلوطی یکدست بدست آید.

3.سس استیک کنجدی را در یخچال قرار دهید و هر زمان که نیاز داشتید از آن استفاده کنید.