• زمان تهیه: 5 دقیقه


مواد لازم

• 1 قاشق سوپخوری پودر سیر

• 1 قاشق سوپخوری پودر پیاز

• 1 قاشق سوپخوری شکر سفید

• 2 قاشق سوپخوری پونه کوهی

• 1 قاشق چایخوری پودر فلفل سیاه

• ¼ قاشق سوپخوری آویشن

• 1 قاشق چایخوری ریحان خشک

• 1 قاشق چایخوری جعفری خشک

• 1 قاشق چایخوری دانه کرفس

• 2 قاشق چایخوری نمک

• 2/3 پیمانه روغن

• 2 قاشق سوپخوری آب

• ¼ پیمانه سرکه سفید

طرز تهیه

1. برای تهیه سس سالاد ایتالیایی، ابتدا در یک کاسه، نمک، پودر سیر، شکر، پودر پیاز، پونه، فلفل، آویشن، ریحان، جعفری و دانه کرفس را با هم مخلوط کنید.

2. این مخلوط را در یک ظرف دربسته نگه دارید.

3. در زمان استفاده از این سس، 1/4 پیمانه سرکه سفید، 2/3 پیمانه روغن، 2 قاشق سوپخوری آب را با 2 قاشق غذاخوری از مخلوط بالا ترکیب کنید.