• زمان تهیه: 5 دقیقه

• زمان پخت: 20 دقیقه

مواد لازم

• 250 گرم کچاپ یا سس گوجه فرنگی

• 1/3 پیمانه آب

• 1/4 قاشق چایخوری پودر چیلی

• 1.5 قاشق چایخوری زیره سبز

• 1.5 قاشق چایخوری پیاز ریز شده یا پودر پیاز

• نصف قاشق چایخوری پودر سیر

• نصف قاشق چایخوری نمک

• ¼ قاشق چایخوری فلفل پاپریکا

• ¼ قاشق چایخوری شکر

• ¼ قاشق چایخوری فلفل قرمز



طرز تهیه

1. برای تهیه سس تاکو، در یک قابلمه کوچک، تمام مواد (کچاپ، آب، زیره سبز، پودر چیلی، پودر سیر و پیاز، نمک، شکر، فلفل قرمز و پاپریکا) را با هم مخلوط کنید.

2. روی حرارت کم، مواد را هم برنید و بگذارید به مدت 20 دقیقه، بجوش آید.

3. اجازه دهید تا سس تاکو سرد شود و سپس آن را در پخچال نگه داری کنید.