• زمان تهیه: 15 دقیقه

• زمان پخت: 30 دقیقه

مواد لازم

• 4 حبه سیر با پوست

• 1 پیمانه اسفناج خرد شده

• 1 پیمانه كنگر فرنگی

• 1 پیمانه سس آلفردو

• 1 پیمانه پنیر موتزارلا خرد شده

• 1/3 پیمانه پنیر پارمسان رنده شده

• ½ پیمانه پنیر خامه اي



طرز تهیه

1. برای تهیه سس کنگر فرنگی و اسفناج، ابتدا فر را روی دمای 350 درجه فارنهايت (175 درجه سانتيگراد) تنظیم کنید. سیر با پوست را در یک ظرف پخت کوچک بريزيد.

2. به مدت 20 تا 30 دقیقه حرارت دهيد تا زمانی که نرم شود، سپس از روي حرارت برداريد.

3. وقتي به اندازه كافي خنك شد، پوست سیر را جدا كنيد و آن را بكوبيد.

4. در یک ظرف مخصوص فر، سیر، اسفناج، مغز کنگر فرنگی، سس آلفردو، پنیر موتزارلا، پنیر پارمسان و پنیر خامه ای را با هم مخلوط كنيد.

5. مخلوط آماده شده را در فر، به مدت 30 دقیقه یا تا زمانی که پنیرها آب و طلايي رنگ شوند، قرار دهيد.

6. سس کنگر فرنگی و اسفناج را از فر خارج کنید.