مواد لازم

• 6 عدد سینه مرغ بدون استخوان

• یک قوطی بزرگ سس گوجه فرنگی

• یک قوطی کوچک پوره گوجه فرنگی

• 250 گرم قارچ

• یک قاشق سوپ خوری سیر

• 200 گرم زیتون رسیده

• یک قاشق سوپ خوری آب لیمو

• یک قاشق چای خوری پونه

• یک عدد پیاز خرد شده

• دو فنجان برنج (خام)

• نمک



طرز تهیه

1. مرغ ها را بشویید و چربی آنها را جدا کنید. آن ها را در فر به مدت یک ساعت با حرارت 350 درجه فارنهایت بپزید. (180 درجه سانتی گراد)

2. در همان حال تمام مواد را غیر از برنج با هم مخلوط کنید. مرغ و سس را در یک قابلمه بگذارید و به مدت چهار ساعت روی حرارت بسیار ملایم بپزید تا تمام چاشنی با هم مخلوط شوند.

3. برنج را در ظرفی جداگانه بپزید و مرغ را روی برنج سرو کنید.