مواد لازم

• شش عدد نان تست

• دو عدد تخم‌مرغ

• 250 گرم میگو

• 250 گرم فیله ماهی (شیر، سنگسر، حلوا و...)

• یك قاشق چایخوری سركه سفید

• یك قاشق چایخوری سویا سس

• نصف قاشق چایخوری نمك

• یك قاشق غذاخوری آرد ذرت

• جعفری



طرز تهیه

1. كناره‌های نان را جدا و با دو برش هر نان را به چهار مثلث تقسیم کنید.

2. میگوها را پس از تمیز كردن با یك عدد تخم‌مرغ، سس سویا، سركه سفید، آرد ذرت و ماهی در غذاساز بریزید و پوره کنید. سپس روی یك طرف نان مقداری از مواد را بگذارید، یك تخم‌مرغ را با چنگال هم بزنید و با كمك برس روی نان‌ها بمالید. آنها را در روغن سرخ کنید و با جعفری خرد شده تزیین کنید.