در کنار هر غذایی آن را خاص و دلپذیر می‎کند



نوع غذا:
مخلفات
زمان پخت : 40دقیقه
زمان آماده سازی مواد: 0دقیقه





مناسب برای 12 نفر
انبه : 800 گرم
آب آناناس : 250 گرم
سرکه : 120 گرم
پیاز قرمز : ½2 پیمانه
فلفل دلمهای قرمز : یک پیمانه
فندق : ½ پیمانه
شکر قهوهای : ½ پیمانه
کشمش : ½ پیمانه
زنجفیل : ¼ پیمانه
روغن مایع : 3 قاشق غذاخوری
پودر کاری : ½1 قاشق غذاخوری
فلفل چیلی : یک قاشق غذاخوری
نمک : به مقدار لازم


چاشنی ترش و شیرین انبهای در کنار هر غذایی آن را خاص و دلپذیر میکند و خوش سلیقه بودن میزبان را بیشتر نشان میدهد.
Chutney به چاشنی گفته میشود که نه ترشی است و نه مربا، طعم ترش و شیرین آن هر دهانی را آب میاندازد. چاشنیهای ترش و شیرین بیشتر هندی هستند. این چاشنیها بیشتر با میوه و سبزیجات درست میشوند و در کنار هر غذایی (مثل برگر بوقلمون با ذرت)قابل سرو است و طعم جالبی را بوجود می‌آورد. مدت زمان آماده کردن چاشنی انبه حداکثر 1 ساعت است. با مقدار مواد این دستور 4 پیمانه چاشنی انبه خواهیم داشت. از کشمش معمولی یا طلایی، هر کدام که دوست دارید استفاده کنید.


  1. توجه داشته باشید انبهها کمی نرم باشند. آنها را ریز کنید.
  2. پیاز قرمزها را خرد کنید تا 1/2دو پیمانه شوند و فلفل دلمهای را ریز کنید.
  3. در یک تابه روغن را با شعله کم گرم کنید. فلفل چیلی را می ریزیم. توجه کنید که فلفلنسوزد فقط آغشته به روغن و تفت داده شود. (کمتر از 1 دقیقه کافی است).
  4. پیازها را به روغن اضافه کنید و تفت دهید تا نرم طلایی شود. زنجفیل و فلفل دلمهای را اضافه کنید و برای 1 تا 2 دقیقه تفت دهید.
  5. بعد از آن انبههای حسابی ریز شده را اضافه کنید و برای 1 دقیقه تفت دهید. و ظرف را کنار بگذارید.
  6. در ظرف جداگانهای آب آناناس را با سرکه، شکر و پودر کاری مخلوط کنید. مخلوط انبه را نیز به آن اضافه کنید.
  7. در دمای کم آن را برای 30 دقیقه بجوشانید.
  8. نمک و فلفل را بعد از 30 دقیقه به مخلوط آبکی اضافه کنید.
  9. دانههای فندق و کشمش را به آن اضافه کنید تا چاشنی انبه آماده شود