مواد لازم


• ۲ قاشق چایخوری پودر ژلاتین

• ۲.۵ پیمانه آب

• ۲۲۵ گرم شکر نرم

• ۶۷۵ گرم تمشک

• ۲ قاشق چایخوری آب لیمو



طرز تهیه

1. پورد ژلاتین را با دو قاشق غذا خوری آب مخلوط کنید و هم بزنید تا حل شود .

2. شکر و آب را در یک قابلمه بریزید آنها را روی حرارت ملایم بگذارید تا گرم شود. هر چند دقیقه یکبار، آن را هم بزنید تا شکر کاملا در آب حل شود . 3 دقیقه آن را بجوشانید. سپس آن را از روی حرارت بردارید.

3. ژلاتین را اضافه کنید و هم بزنید. سپس کنار بگذارید تا خنک شود.

4. تمشک ها را در مخلوط کن بریزید تا به صورت پوره در آیند. آن را از صافی عبور دهید. محلول آب و شکر و آب لیمو را به آن اضافه کنید و هم بزنید.

5. آنها را در قالب بستنی بریزید و به مدت 6 تا 7 ساعت در فریزر بگذارید تا یخ بزند.

6. ظرف را از فریزر خارج کنید، با چنگال هم بزنید و دوباره در فریزر بگذارید تا به طور کامل منجمد شود.

7. 10 دقیقه پیش از خوردن آن را از فریزر بیرون آورید تا کمی نرم شود.