مواد لازم

• 1.5 قاشق چایخوری پوست لیموترش رنده شده

• 6 قاشق غذاخوری آب لیموترش

• ¼ پیمانه روغن زیتون

• ¼ پیمانه عسل

• 1.5 قاشق غذاخوری پیازکوهی خرد شده

• 1.5 قاشق غذاخوری گشنیز تازه خرد شده

• نصف قاشق چایخوری نمک

طرز تهیه

1. در یک شیشه، پوست لیموترش، آب لیموترش، روغن، عسل، پیازچه، گشنیز و نمک را با یکدیگر مخلوط کنید. در شیشه را ببندید و آن را تکان دهید. سپس آن را در یخچال قرار دهید تا 20 دقیقه بماند و خنک شود. پیش از سرو آن را تکان دهید.