نوع غذا:
سوپ و آش
زمان پخت : 0دقیقه
زمان آماده سازی مواد: 100دقیقه



مناسب برای 4 نفر
آرد : 3 پیمانه
مایۀ خمیر : یک قاشق چای‌خوری
نمک : یک قاشق چای‌خوری
آب گرم : یک پیمانه
روغن گیاهی : یک قاشق چای‌خوری

مایۀ خمیر را داخل یک پیمانه آب نسبتاً داغ بریزید و آن را کاملاً مخلوط کنید تا حل شود.
داخل یک کاسۀ بزرگ، آرد و نمک را بریزید و آنها را مخلوط کنید. سپس مخلوط آب گرم و مایۀ خمیر را به آرامی به مخلوط آرد اضافه کنید و آنها را کم کم مخلوط کنید.
خمیر را با دست و یا قاشق چوبی مخلوط کنید. روغن را به روی آن اضافه کرده و سپس آن را کمی ورز دهید تا خمیر حالت لاستیک پیدا کند.
خمیر را به قطعاتِ کوچکِ مساوی از هم تقسیم و گلوله کنید. (حدود 10 الی 12 قطعه از این میزان خمیر به دست می آید). سپس روی آنها را بپوشانید و به مدت یک ساعت در جای گرم بگذارید تا خمیر ها ور‌آیند.
زمانی که می‌خواهید مواد سمبوسه را داخل خمیر‌ها بریزید، ابتدا گلوله های خمیری را با وردنه باز کنید. به طوری که ضخامت خمیر‌ها 3 میلی متر شود و بعد مایۀ خمیر را طبق دستور تهیه کنید و داخل خمیر قرار دهید
نکته :
به جای 1 لیوان آب از 1 لیوان شیر هم می توانید استفاده کنید.با این مقدار مواد می توانید 10 تا 15 تا سمبوسه درست کنید. این خمیر در مدت 20 دقیقه آماده می شود و برای ور آمدن به 1 ساعت زمان نیاز دارد