نوع غذا:
مخلفات
وعده غذایی: ناهار شام
زمان پخت : 20دقیقه زمان آماده سازی مواد: 0دقیقه




سس بشامل : یک پیمانهپنیر پارمژان : 2 قاشق غذاخوریزرده تخم مرغ : یک عددخامه . : 2 قاشق غذاخوری


۱ - سس بشامل را تهیه کرده . در کاسه ای کوچک زرده را با خامه مخلوط کرده و با چنگال هم میزنیم . مخلوط را آرام به سس روی حرارت اضافه کرده هم زده و در آخر پنیر پارمژان رنده شده را به سس اضافه کرده و از روی حرارت بر میداریم .
۲ - در زبان فرانسه به ترکیب زرده و خامه که به سس اضافه میشود liaison میگویند .