طرز تهیه سس پایه بسیاری از سس‌ها




نوع غذا:
مخلفات
وعده غذایی: ناهار شام
زمان پخت : 20دقیقه زمان آماده سازی مواد: 0دقیقه




آرد : 10 گرمکره : 10 گرمشیر : 200 میلی لیترپیاز کوچک : یک عددبرگ بو : یک عددمیخک : 2 عدد


۱ - برای تهیه شیر طعم دار برگ بو را با میخک به پیاز وصل کرده و داخل شیر قرار میدهیم . شیر را حرارت داده تا جوش آمده و از روی حرارت بر میداریم .
۲ - آرد را در کره تفت داده تا رنگ آن عوض نشود . توجه کنید که برای تهیه سس بشامل از white roux استفاده میکنیم .
۳ - سپس شیر طعم دار را که گرم است آرام آرام به کره و آرد روی حرارت اضافه کرده هم میزنیم تا آرد در شیر باز شود . کمی حرارت داده تا سس کمی غلیظ شود .
۴ - نمک فلفل (ترجیحا فلفل سفید) به سس اضافه کنید . سس آماده است و میتوانید از این سس به صورت مستقل و یا به عنوان پایه سایر سس ها استفاده کنید .
نکات :
۱ - توجه کنید که این دستور بر طبق متد فرانسوی است . میتوانید از مزه دار کردن شیر بگذرید و کار را راحت تر انجام دهید . به این معنی که تنها شیر را گرم کنید و پس از کمی خنک شدن ادامه مراحل را انجام دهید .