پایه آشپزی غذاهای آسیا شرقی





نوع غذا:
مخلفات
وعده غذایی: ناهار شام
زمان پخت : 20دقیقه
زمان آماده سازی مواد: 0دقیقه





اسکلت و سر ماهی : یک کیلو
آب : یک و نیم لیتر
پیاز : 100 گرم
تره فرنگی : 50 گرم در صورت در دسترس نبودن سیر :4 حبه
کرفس : 50 گرم
کره : 10 گرم

سرکه سفید: 50 سی سی



1 - استخوان ماهی را زیر آب سرد شسته و کله ماهی را نیز تمیز کرده و بشویید .
2 - کره را حرارت داده و پیاز خرد شده را همراه کرفس و تره فرنگی در کره تفت دهید . زمانی که سبزیجات نرم شد استخوان ماهی را به همراه سرکه سفید اضافه کرده و به مدت 5 دقیقه در ظرف را بگذارید .
آب را اضافه کرده . bouquet garni را اضافه کرده و 20 دقیقه حرارت دهید . در این مدت کف روی آن را جمع کنید .
3 - پس از پختن استاک را از صافی گذرانده ، سرد کرده و در یخچای قرار دهید . میتوانید در همین زمان آن را در ظروف کوچک فریزری ریخته و در فریزر قرار دهید . اما بهتر است که ابتدا در یخچال قرار دهید تا چربی آن روی استاک بیاید و سفت شود . سپس چربی ها را دور ریخته و سپس مواد باقی مانده را در فریزر قرار دهید .