نوع غذا:
مخلفات
وعده غذایی: ناهار شام
زمان پخت : 420دقیقه زمان آماده سازی مواد: 0دقیقه




استخوان گوساله یا گوسفند : یک کیلوپیاز : 100 گرمهویج : 50 گرمتره فرنگی : 25 گرم در صورت در دسترس نبودن سیر : 2 حبهکرفس : 25 گرمآب : 2 لیتر


1 - استخوان‌ها را کامل شسته و به تکه‌های کمی کوچک خرد کنید . برای استاک می‌توانید از قلم ، دنده و سایر استخوان‌ها استفاده کنید . اگر گردن در استاک شما نباشد مناسب تر است زیرا چربی زیادی دارد .
2 - استخوان‌ها را همراه سبزیجات و bouquet garni در قابلمه مناسبی ریخته و روی آن آب سرد بریزید و روی حرارت قرار دهید .
شش تا هشت ساعت زمان لازم است برای پخت و تهیه استاک گوشت . در این مدت کف روی آن را با دقت جمع کرده و برای داشتن استاکی شفاف تر در قابلمه را هم نگذارید

3 - پس از پختن استاک را از صافی گذرانده ، سرد کرده و در یخچای قرار دهید . میتوانید در همین زمان آن را در ظروف کوچک فریزری ریخته و در فریزر قرار دهید . اما بهتر است که ابتدا در یخچال قرار دهید تا چربی آن روی استاک بیاید و سفت شود . سپس چربی‌ها را دور ریخته و سپس مواد باقی مانده را در فریزر قرار دهید .