نوع غذا:
مخلفات
وعده غذایی: ناهار شام
زمان پخت : 480دقیقه زمان آماده سازی مواد: 0دقیقه




استخوان گوساله یا گوسفند : یک کیلوپیاز : 100 گرمتره فرنگی : 25 گرم در صورت در دسترس نبودن سیر : 2 حبهکرفس : 25 گرمآب : نیم لیتررب گوجه فرنگی : 3 قاشق غذاخوری


1 - استخوان‌ها را شسته و در سینی فر قرار داده و به مدت 40 دقیقه در فر 180 درجه قرار دهید .
2 - رب را کمی با آب نرم کرده (و روی استخوان‌ها با قلم مو بکشید و به مدت 10 دقیقه دیگر در فر قرار دهید . این کار را یک یا دو بار دیگر تکرار کنید .
3 - استخوان‌ها را به همراه روغن کف ظرف در قابلمه ریخته آب سرد روی آن ریخته و پس از جوش آمدن سبزیجات و
bouquet garni را اضافه کرده و به مدت 5 تا 6 ساعت حرارت دهید و در این مدت در ظرف را نبسته و کف روی آن را جمع کنید .
4 - پس از پختن استاک را از صافی گذرانده ،سرد کرده و در یخچای قرار دهید . میتوانید در همین زمان آن را در ظروف کوچک فریزری ریخته و در فریزر قرار دهید . اما بهتر است که ابتدا در یخچال قرار دهید تا چربی آن روی استاک بیاید و سفت شود . سپس چربی‌ها را دور ریخته و سپس مواد باقی مانده را در فریزر قرار دهید .