مواد لازم:

• سه چهارم فنجان برش های باریک تربچه


• ربع فنجان برش های باریک هویج


• 1 حبه سیر سبز (یا معمولی) خرد شده


• نیم تا یک عدد فلفل هالپانو (یا فلفل های دیگر)


• نیم فنجان سرکه برنج


• نیم فنجان شکر ارگانیک


• نیم قاشق چایخوری نمک دریایی




طرز تهیه:


1. سرکه، شکر و نمک را در قابلمه کوچکی بریزید و روی اجاق بجوشانید. هم بزنید تا شکر حل شود. سپس تربچه ها، هویج و سیر را اضافه کنید و اگر فلفل نیز تهیه کرده اید، آن را نیز اضافه کنید و سپس از روی شعله بردارید.


2. مواد را داخل شیشه استریل شده بریزید. شب را بگذارید روی کابینت بماند و سپس در یخچال بگذارید. درست کردن این ترشی زمانی نمی برد و بسیار ساده است. می توانید از آب آن به عنوان سس روی سالاد استفاده کنید.