به عنوانه یه دسر خوشمزه خیلی میچسبه




نوع غذا:
شیرینی و دسر
وعده غذایی: ناهار شام عصرانه
زمان پخت : 20دقیقه زمان آماده سازی مواد: 0دقیقه




مناسب برای 6 نفر
شیر: سه لیتر
تخم‌مرغ : سه عدد
پودر قند : 400 گرم
وانیل : یک قاشق چای‌خوری
تمشک و مربای تمشک ‌: به میزان لازم
ثعلب : 10 گرم




  1. شیر را بجوشانید و به آن وانیل اضافه کنید.
  2. زرده‌های تخم‌مرغ را با پودر قند بزنید تا رنگ آن سفید شود.
  3. شیر نیم گرم را کم‌کم در آن ریخته و مخلوط کنید. سپس آن را روی شعله ملایم به هم بزنید، پیش از اینکه جوش بیاید بردارید، اما بهتر است شیر و تخم‌مرغ را میان ظرف آبجوش بگذارید، توجه داشته باشید که نباید مایع غلیظ شود و باید آن را از روی شعله بردارید، وقتی سرد که شد در ظرف‌های مخصوص بستنی بریزید و بگذارید در فریزر خودش را بگیرد.
  4. پس از اینکه بستنی حاضر شد، آن را داخل ظرف‌های مخصوص بستنی سرو کنید و سپس مانند تصویر با چند قاشق مربای تمشک و خود تمشک تزئین کنید.