لعابی برای پوشاندن کیک




نوع غذا:
مخلفات

زمان پخت : 15دقیقه زمان آماده سازی مواد: 0دقیقه




مناسب برای 4 نفرشکلات تلخ : 225 گرم
خامه : 1 پیمانهعسل : 1 قاشق غذاخوری



از گاناش به عنوان لعابی برای پوشاندن کیک استفاده کنید یا به سادگی از آن دسری خوشمزه تهیه کنید. برای این‌که سس شما غلظت خوبی داشته باشد و براق و نرم روی کیک بنشیند، از نسبت مساوی خامه و شکلات استفاده کنید. بعضی از افراد دوست دارند مقداری شربت ذرت یا عسل یا کره به مواد اضافه کنند تا براقی لعاب‌شان بیشتر شود.

شکلات را خرد می‌کنیم. خامه را در یک تابه کوچک بر روی شعله ملایم حرارت می‌دهیم و به نقطه جوش می‌رسانیم؛ در این مرحله به دقت مراقب دمای ظرف هستیم چرا که اگر خامه بیش از چند ثانیه بجوشد از روی تابه سرریز خواهد شد