+ ارسال موضوع جدید
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 1 , از مجموع 1

موضوع: کیک ساحلی ...

  1. #1
    *••*˜سـرپرســت کل سایـت˜*••*

    http://www.iranjoman.com/images/iranjoman/neshan2.gifhttp://www.iranjoman.com/images/iranjoman/neshan2.gifhttp://www.iranjoman.com/images/iranjoman/neshan2.gifhttp://www.iranjoman.com/images/iranjoman/neshan2.gifhttp://www.iranjoman.com/images/iranjoman/neshan2.gif

    [ ]
    تاریخ عضویت
    Jan 2012
    سن
    31
    نوشته ها
    68,602
    تشکر
    11,593
    تشکر شده 42,652 بار در 14,138 پست

    sfg کیک ساحلی ...

    معجون بی خطر موز برای بیماران قلبی




    نوع غذا:
    شیرینی و دسر
    وعده غذایی: صبحانه عصرانه
    زمان پخت : 15دقیقه زمان آماده سازی مواد: 15دقیقه



    در هر واحد: (معادل یک‌چهارم غذا) 152 کالری، 2/5 گرم چربی، 29 میلی‌گرم سدیم، 33 گرم کربوهیدرات، سه گرم فیبر، 1/5 گرم پروتئین

    بیماری قلبی کلسترول


    مناسب برای 4 نفرـ دو قاشق غذاخوری چیپس شکلات در اندازه کوچکـ چهار عدد کراکر یا بیسکوییت پتی‌بور ـ چهار عدد موز کوچک با پوست (بهتر است موزها، رسیده، اما کمی سفت باشند)ـ یک‌چهارم فنجان مارشمالوی کوچک


    خوردن این دسر مثل سفر به جزیره ناشناخته است؛ ما، این دسر را روی بچه‌ها، همسر، دوستان و همسایه‌هایمان امتحان کرده‌ایم و در همه موارد هم سربلند بیرون آمده‌ایم. پس، با خیال راحت، آستین‌ها را بالا بزنید و مشغول درست کردن این دسر خیلی ساده و خیلی خوشمزه شوید.
    1. فر را از قبل، با حرارت 400 درجه گرم کنید.
    2. چیپس شکلات و کراکرها را در یک کاسه، با هم مخلوط کرده و کنار بگذارید.
    3. موزها را روی یک سطح صاف گذاشته و یک برش طولی به عمق یک سانتی‌متر، روی آن‌ها بزنید و سر و ته موزها را هم جدا کنید تا راحت‌تر باز شوند. حالا، به کمک چنگال، داخل موزها را خالی کرده و با مخلوط چیپس شکلات و کراکر، پر کنید. سپس، مارشمالوها را هم به‌صورت مساوی، بین موزها تقسیم کنید.
    4. کمی روغن، روی چهار تکه فویل، افشانه کنید و هر کدام از موزها را به‌طور جداگانه، لای فویل بپیچید.
    5. موزهای فویل‌پیچی‌شده را داخل سینی فر گذاشته و مدت 10 تا 12 دقیقه داخل فر قرار دهید تا کاملا نرم شوند؛ به طوری که وقتی با دستکش فر، روی آن‌ها را فشار می‌دهید، له شوند.
    6. موزها را داخل یک کاسه بریزید و یادتان باشد که این دسر را باید به‌صورت گرم و بلافاصه بعد از بیرون آوردن از فر، سرو کنید.






    [برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو انجمن شوید. برای ثبت نام اینجا کلیک کنید...]



  2. کاربر مقابل از این پست *pranses sanaz* تشکر کرده است.


+ ارسال موضوع جدید

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

تعداد اعضای بازدید کننده از این تایپیک : 0

بازدید کنندگان :  (نمایش کلی)

نامی برای نمایش وجود ندارد.

کلمات کلیدی این موضوع

Bookmarks

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •