بیسکویت قهوه و فندق

مواد لازم برای تهیه حدود ۳۵ عدد بیسکویت
کره / ۱۲۵ گرم
۳پیمانه / پودر شکر / ( ۷۵ گرم) ۱
فندق خردشده / ( ۱۱۰ گرم) ۱پیمانه
۳پیمانه /۱ آرد معمولی / ( ۲۰۰ گرم) ۱
آب / تقریبا ۲ قاشق چایخوری
فندق بوداده نصف شده / تقریبا ۲ قاشق غذاخوری
مواد لازم برای تهیه کرم
پیمانه ½ خاکه قند / ( ۲۴۰ گرم) ۱
کره نرم شده / ۱ قاشق چایخوری
نسکافه / ۱ قاشق غذاخوری
آب داغ / ۱ قاشق غذاخوری
کره و شکر را در ظرف کوچکی می ریزیم و با همزن برقی می زنیم تا نرم و یکدست شود. سپس فندق خردشده آرد الک شده و
آب لازم را اضافه می کنیم. با همزن می زنیم تا خمیر سفتی بدست آید. خمیر را به آرامی روی سطحی آغشته به آرد ورز می
دهیم تا نرم و یکدست شود. خمیر را روی کاغذهای شیرینی پزی به ضخامت ۳ میلی متر باز می کنیم و با قالب دایره ای ۶
سانتی متری می بریم، دایره ها را به فاصله ۳ سانتی متر از هم در سینی چرب شده فر می چینیم. سینی را به مدت ۱۲ دقیقه در
فر با درجه متوسط قرار می دهیم تا بیسکویت ها قهوه ای روشن شوند. می گذاریم بیسکویت ها خنک شوند، سپس کرم قهوه را
روی آنها می ریزیم و با فندق های نصف شده تزیین می کنیم (یک فندق نصف شده روی هر بیسکویت می گذاریم)
تهیه کرم قهوه
خاکه قند الک شده را در ظرف کوچک نسوزی می ریزیم کره را هم در آن می ریزیم و هم می زنیم، مخلوط نسکافه و آب داغ را
اضافه می کنیم، مخلوط می کنیم تا خمیر سفتی بدست آید. ظرف را روی آب داغ میگذاریم، مرتب هم میزنیم تا کرم مانند شود.