+ ارسال موضوع جدید
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 1 , از مجموع 1

موضوع: دو روش برای درست کردن کمپوتی بی نقص ...

  1. #1
    *••*˜سـرپرســت کل سایـت˜*••*

    http://www.iranjoman.com/images/iranjoman/neshan2.gifhttp://www.iranjoman.com/images/iranjoman/neshan2.gifhttp://www.iranjoman.com/images/iranjoman/neshan2.gifhttp://www.iranjoman.com/images/iranjoman/neshan2.gifhttp://www.iranjoman.com/images/iranjoman/neshan2.gif

    [ ]
    تاریخ عضویت
    Jan 2012
    سن
    31
    نوشته ها
    68,602
    تشکر
    11,593
    تشکر شده 42,652 بار در 14,138 پست

    sfgsf دو روش برای درست کردن کمپوتی بی نقص ...








    اگر کاملاً شرایط درست کردن کمپوت را رعایت کنیم ماندگاری بالایی دارد شاید بتوان چندسالی نگه داشت.به دو طریق می توان کمپوت درست کرد :

    1. میوه مورد نظر و آب و کمی شکر را در قابلمه بریزید و مستقیماً روی حرارت بگذارید تا یکی دو جوش بزند و بعد از روی حرارت بردارید که این نوع کمپوت ماندگاری ندارد نهایتاً چند روزی بیشتر در یخچال نمی‌ماند.
    2. روش دوم کمپوت‌هایی که درست می کنیم اگر کاملاً شرایط درست کردن کمپوت را رعایت کنیم ماندگاری بالایی دارد شاید بتوان چندسالی نگه داشت. برای اینکه کمپوت خوبی درست کنید میوه هایی که انتخاب می کنید نباید له باشد، زدگی نداشته باشد و کاملاً سالم و مرغوب باشد و آنها را خوب شسته و خشک کنید و داخل شیشه های در فلزی استریل شده بریزید تا بالای شیشه پر شود و در یک قابلمه آب بریزید و بگذارید روی حرارت تا بجوش آید، از روی حرارت بردارید و شکر را کم کم به آن اضافه کنید تا به مرحله اشباع برسد یعنی شکر دیگر در آب حل نشود. وقتی که کاملاً سرد شد روی میوه‌های داخل شیشه بریزید تا لب به لب شود و در شیشه‌ای را بگذارید و شیشه ها را داخل یک قابلمه بچینید و آب سرد بریزید تا 2 سانت به در آن مانده و روی حرارت بگذراید، زمانی که آب درون قابلمه به نقطه جوش برسد برای آن وقت بگیرید و بعد از گذشت زمان لازم از روی حرارت بردارید و یکی یکی در شیشه‌ها را مجدداً سفت کنید، سرد که شد در کمد بگذارید یا کابینت و هر وقت که نیاز بود استفاده کنید.


    اگر تمام نکات رعایت شود و در شیشه هوا نکشد با این روش بهترین کمپوت را درست می کنیم و این عمل هم به اقتصاد خانواده کمک می کند و هم به سلامت بودن خانواده چون مواد شیمیایی و ضدکپک و غیره در آن بکار نمی رود.توت فرنگی : میوه‌هایی مثل توت فرنگی زمان پخت آن از زمان جوش آمدن آب 5 دقیقه کافی است. توت فرنگی کافی است که دم آن را بگیرید.گیلاس : میوه‌هایی مثل گیلاس و آلبالو هسته آن را در نیاورید و زمان آماده سازی آن از زمان جوش آمدن آب 10 دقیقه کافی است.
    زردآلو : هسته میوه‌هایی مثل زردآلو، هلو، شلیل را در بیاورید و پوست هلو را هم بگیرید و زمان پخت آن از زمان جوش آمدن آب 15 دقیقه کافی است.سیب : میوه‌هایی مثل سیب و گلابی پوست و دانه آن را جدا کنید و زمان آماده سازی از زمان جوش آمدن آب 20 دقیقه کافی است. (البته سیب و گلابی را تکه تکه کنید.)






    [برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو انجمن شوید. برای ثبت نام اینجا کلیک کنید...]



  2. 3 کاربر مقابل از این پست *pranses sanaz* تشکر کرده اند.


+ ارسال موضوع جدید

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

تعداد اعضای بازدید کننده از این تایپیک : 0

بازدید کنندگان :  (نمایش کلی)

نامی برای نمایش وجود ندارد.

کلمات کلیدی این موضوع

Bookmarks

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •