+ ارسال موضوع جدید
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 1 , از مجموع 1

موضوع: استیک آبدار، ورژن ایتالیایی غذای آلمانی ...

  1. #1
    *••*˜سـرپرســت کل سایـت˜*••*

    http://www.iranjoman.com/images/iranjoman/neshan2.gifhttp://www.iranjoman.com/images/iranjoman/neshan2.gifhttp://www.iranjoman.com/images/iranjoman/neshan2.gifhttp://www.iranjoman.com/images/iranjoman/neshan2.gifhttp://www.iranjoman.com/images/iranjoman/neshan2.gif

    [ ]
    تاریخ عضویت
    Jan 2012
    سن
    31
    نوشته ها
    68,602
    تشکر
    11,593
    تشکر شده 42,652 بار در 14,138 پست

    Butter استیک آبدار، ورژن ایتالیایی غذای آلمانی ...

    رولادن یکی از غذاهای خوشمزه آلمانی است که برش های فیله را با خردل، نمک و کمی فلفل طعم دار کرده و داخل آن را پر از پیاز، ژامبون و خیارشور می کنند و سپس آن را لوله می کنند و با خلال دندان محکم می کنند. سپس آن را سرخ می کنند و در آبگوشت خوشمزه ای می پزند. غذایی که در اینجا آموزش می دهیم، ورژن ایتالیایی رولادن است.
    مواد لازم:


    • 8 برش باریک فیله (طول و عرض آن به دلخواه است)


    • روغن زیتون


    • نمک و فلفل سیاه


    • رزماری تازه، خرد شده


    • 1 عدد فلفل دلمه ای قرمز (برش های باریک)


    • 1 عدد فلفل دلمه ای سبز (برش های باریک)


    • 1 عدد کدوی متوسط (برش های باریک)


    • 1 عدد پیاز متوسط (برش های باریک)


    • کمی قارچ دکمه ای (برش های باریک)




    مواد لازم برای سس بالزامیک با رزماری:


    • 1 قاشق چایخوری روغن زیتون


    • 1 حبه سیر بزرگ، له شده


    • ربع فنجان سرکه بالزامیک


    • 2 قاشق چایخوری شکر


    • 2 شاخه رزماری تازه


    • ربع فنجان آب گوشت

    طرز پخت:


    1. به هر دو طرف برش های استیک روغن زیتون بمالید. به آن نمک و فلفل سیاه تازه آسیاب شده بپاشید و کمی هم رزماری تازه و خرد شده اضافه کنید.



    2. یک قاشق غذاخوری روغن زیتون را در ماهیتابه ای روی شعله متوسط داغ کنید و سبزیجات (دلمه ها، کدو، پیاز و قارچ) را تفت دهید تا نرم شوند و به آنها نمک و فلفل بزنید.





    3. روی هر استیک چند باریکه از سبزیجات بگذارید و شروع به لوله کردن استیک کنید. در نهایت با خلال دندان، استیک ها را محکم ببندید. برای هر برش استیک این کار را تکرار کنید.





    4. برای درست کردن سس بالزامیک و رزماری: روغن زیتون را در ماهیتابه کوچکی روی شعله بالا داغ کنید. سیر را اضافه کنید و یک دقیقه حرارت دهید تا بوی آن دربیاید. سرکه بالزامیک را اضافه کنید و سپس شکر و شاخه های رزماری را بریزید و سریع بجوشانید. بعد شعله را کم کنید و بگذارید 5 دقیقه بدون درپوش جوش بزند. سپس آب گوشت را اضافه کرده و بگذارید بجوشد و دوباره شعله را کم کنید تا 15 دقیقه دیگر بپزد. سپس شاخه های رزماری را از آن دربیاورید.





    5. گریل (کباب پز) را آماده کنید و هر دو طرف استیک ها را به مدت 2 دقیقه بپزید تا به پخت دلخواه تان برسند. اگر آنها را روی ماهیتابه می پزید هم همین کار را بکنید و روی شعله بالا آنها را سرخ کنید تا بپزند. سپس فوراً با سس بالزامیک و رزماری آنها را سرو کنید و در کنار آنها سیب زمینی تنوری سرو کنید.











    [برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو انجمن شوید. برای ثبت نام اینجا کلیک کنید...]



  2. کاربر مقابل از این پست *pranses sanaz* تشکر کرده است.


+ ارسال موضوع جدید

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

موضوعات مشابه

  1. عکس‌هایی از پنل جلویی گوشی Motorola Moto X
    توسط *Mohammad Hassanali* در انجمن برندهای دیگر
    پاسخ ها: 0
    آخرين نوشته: 07-08-2013, 22:28
  2. پاسخ ها: 0
    آخرين نوشته: 03-14-2013, 22:22
  3. عکسهایی از موبایل یک میلیون یورویی – One Million Euros Mobile
    توسط *KIMI* در انجمن عكس متفرقه و دیدنی
    پاسخ ها: 0
    آخرين نوشته: 05-01-2012, 23:23
  4. دانلود انیمیشن سامورایی آفریقایی Afro Samurai: Resurrection 2009 Mkv
    توسط ADMIN در انجمن انیمیشن دوبله فارسی
    پاسخ ها: 1
    آخرين نوشته: 12-16-2011, 18:34
  5. پاسخ ها: 2
    آخرين نوشته: 12-13-2011, 10:30

تعداد اعضای بازدید کننده از این تایپیک : 0

بازدید کنندگان :  (نمایش کلی)

نامی برای نمایش وجود ندارد.

کلمات کلیدی این موضوع

Bookmarks

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •