مواد لازم

• نصف پیمانه کره آب شده

• یک پیمانه شکر

• 110 گرم پنیر خامه‌ای نرم شده

• دو عدد تخم‌مرغ

• یک قاشق غذاخوری عصاره وانیل

• دو پیمانه آرد

• دو قاشق چایخوری بیکینگ‌پودر

• نصف قاشق چایخوری جوش‌شیرین

• نصف قاشق چایخوری نمک

• نصف پیمانه شیر

• 1.5 پیمانه توت‌فرنگی



روش تهیه

1. قالب نان را با روغن چرب کنید. سپس داخل آن کمی آرد بپاشید و کنار بگذارید.

2. در کاسه هم‌زن، کره، شکر و پنیر خامه‌ای را هم بزنید تا کاملا یکدست شوند. سپس تخم‌مرغ‌ها را اضافه کنید و هم بزنید. پس از آن نیز وانیل را بیفزایید.

3. در یک کاسه دیگر، آرد، بیکینگ‌پودر، جوش‌شیرین و نمک را با یکدیگر مخلوط کنید. مخلوط آرد را به مخلوط کره اضافه کنید و حسابی هم بزنید. شیر را اضافه کنید و هم بزنید اما خیلی هم نزنید.

4. به آرامی توت‌فرنگی ها را اضافه کنید و خیلی آرام هم بزنید.

5. خمیر را درون قالب بریزید و به مدت 50 تا 60 دقیقه در فر با دمای 350 درجه فارنهایت قرار دهید.