+ ارسال موضوع جدید
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 2 , از مجموع 2

موضوع: توصیه های بهداشتی برای خوردن آجیل

  1. #1
    سوپر مدیر انجمن

    http://www.iranjoman.com/images/iranjoman/neshan2.gifhttp://www.iranjoman.com/images/iranjoman/neshan2.gifhttp://www.iranjoman.com/images/iranjoman/neshan2.gifhttp://www.iranjoman.com/images/iranjoman/neshan2.gifhttp://www.iranjoman.com/images/iranjoman/neshan2.gif

    [ ]
    تاریخ عضویت
    Sep 2013
    نوشته ها
    5,838
    تشکر
    1,845
    تشکر شده 880 بار در 417 پست

    Ico1 توصیه های بهداشتی برای خوردن آجیل

    مدیر دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت، رعایت نکات تغذیه ای برای حفظ سلامت هموطنان را در دید و بازدید های نوروزی ضروری دانست.

    به گزارش مهر، دکتر زهرا عبداللهی گفت: آجیل های شور با داشتن مقادیر زیاد نمک، زمینه را برای فشار خون بالا فراهم می کنند. بنابراین سعی کنید از انواع آجیل های بدون نمک و یا کم نمک استفاده کنید.


    وی با بیان اینکه انواع مغزها و تخمه ها حاوی مقادیر زیادی چربی هستند گفت: از مصرف زیاد آجیل خودداری کنید.

    عبداللهی تاکید کرد: به منظور پیشگیری از اضافه وزن و چاقی در دید و بازدیدهای نوروزی به جای مصرف شیرینی و شکلات بهتر است بیشتر از میوه ها استفاده کنید. میوه ها علاوه بر این که حاوی ویتامین ها و املاح معدنی مورد لزوم بدن هستند، حاوی ترکیباتی به نام آنتی اکسیدان هستند که نقش مهم آنها در پیشگیری از بیماریهای غیرواگیر از جمله دیابت، بیماریهای قلبی عروقی و سرطان ها شناخته شده است.

    مدیر دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت یادآور شد: به جای استفاده از شیرینی های خامه ای و شکلاتی که حاوی مقادیر زیادی کالری هستند. می توانید انواع شیرینی های خشک و ساده شیری در اندازه های کوچک برای پذیرایی از میهمانان خود تهیه کنید.

    عبداللهی همچنین تاکید کرد: در ایام نوروز در وعده های ناهار و شام، برای جلوگیری از دریافت زیاد کالری که با مصرف غذاهای چرب و سرخ شده وارد بدن می شود، سعی کنید بیشتر از سالاد و سبزی استفاده کنید.

    وی گفت: مصرف سالاد و سبزی به دلیل داشتن فیبر، سبب کاهش جذب چربی ها و مواد قندی شده و بدین ترتیب از اضافه وزن جلوگیری می کند.

    عبدالهی همچنین با تاکید بر کاهش استفاده از نوشابه های گازدار و آبمیوه های صنعتی که حاوی قند زیادی هستند، استفاده از نوشابه های گازدار و آبمیوه های صنعتی که حاوی قند زیادی هستند، استفاده از آب و دوغ های کم نمک و بدون گاز را توصیه کرد.

    وی توصیه کرد: برای صرف چای، به جای قند و شکلات می توانید از کشمش، توت خشک و یا خرما در حد کم استفاده کنید.

  2. کاربر مقابل از این پست -Parisan تشکر کرده است.


  3. #2
    سوپر مدیر انجمن

    http://www.iranjoman.com/images/iranjoman/neshan2.gifhttp://www.iranjoman.com/images/iranjoman/neshan2.gifhttp://www.iranjoman.com/images/iranjoman/neshan2.gifhttp://www.iranjoman.com/images/iranjoman/neshan2.gifhttp://www.iranjoman.com/images/iranjoman/neshan2.gif

    [ ]
    تاریخ عضویت
    Sep 2013
    نوشته ها
    5,838
    تشکر
    1,845
    تشکر شده 880 بار در 417 پست

    پیش فرض پاسخ : توصیه های بهداشتی برای خوردن آجیل

    کارشناس ارشد تغذیه گفت: آجیل های رنگی موجب مسمومیت در بدن مصرف کننده می شود و لذا باید از مصرف آنها پرهیز کرد.

    محمود میرزازاده روز جمعه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: در رنگ آمیزی آجیل ها استانداردی رعایت نمی شود و اغلب توسط افرادی که خود از اثرات سوء مواد رنگی بی خبر هستند، انجام می شود.

    به گفته وی، رنگ آمیزی بادام و پسته و خشکبارهای دیگر، اکثرا به نیت کسب سود و منفعت بیشتر صورت می گیرد و هیج نفعی در رنگ آمیزی آنها برای مصرف کنندگان وجود ندارد.

    وی اظهار کرد: در این رنگ آمیزی بعضی از قسمت های آجیل که فاسد شده اند نیز پوشیده می شود و قابل تشخیص نیست.

    میرزاده خاطر نشان کرد: بسیاری از این آجیل ها در یک سال به فروش نمی رسد و مقدار باقی مانده توسط عرضه کنندگان در بسته ها و گونی های نامرغوب و در انبارها نگهداری می شود که بعلت نرسیدن نور کافی و وجود رطوبت در انبارها، موجبات آلودگی به قارچ های سمی و کپک فراهم می شود.

    این کارشناس ارشد امور غذایی با بیان اثرات سوء و خطر آفرین این قارچ ها و آلودگی های آن، در بدن انسان اظهار کرد: این آجیل ها اغلب با نمک زیادی پخته می شود و شوری موجود در آن نیز ممکن است برای افراد دارای فشار خون و یا ناراحتی کلیوی خطرناک باشد.

    میرزازاده مصرف بی رویه حتی آجیل سالم را هم پرخطر دانست و عنوان کرد: میزان زیادی آجیل وارداتی بصورت غیر مجاز و بصورت غیر بهداشتی وارد کشور می شوند و صرفاً بخاطر ارزانی قیمت آن توسط افراد سودجو توزیع می شود.

    وی توصیه کرد، از مصرف بی رویه آجیل توسط کودکان و افراد مسن جلوگیری شود و افرادی نیز که اضافه وزن دارند تحت مراقبت و کنترل به مصرف آجیل بپردازند.

    میرزاده افزود: با خرید آجیل و مواد غذایی از محل های قابل اعتماد، از سالم بودن آن مطمئن شوید.

  4. کاربر مقابل از این پست -Parisan تشکر کرده است.


+ ارسال موضوع جدید

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

تعداد اعضای بازدید کننده از این تایپیک : 0

بازدید کنندگان :  (نمایش کلی)

نامی برای نمایش وجود ندارد.

کلمات کلیدی این موضوع

Bookmarks

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •