این شیرینی خوشمزه و راحت را برای ایام خاص مانند نوروز تهیه کرده و از طعم خوب آن لذت ببرید.

مواد لازم:
کره بدون نمک: ‌8 قاشق غذاخوری، به دمای اتاق رسیده باشد.
شکر قهوه‌ای: نصف پیمانه
تخم مرغ بزرگ: یک عدد، سفیده و زرده جدا شود.
پودر وانیل: یک قاشق چای‌خوری
آرد همه منظوره: یک و یک چهارم پیمانه
نمک: یک چهارم قاشق چای‌خوری
گردوی چرخ کرده: سه چهارم پیمانه
شکر: یک قاشق غذاخوری
مربای زردالو یا توت فرنگی: یک چهارم پیمانه


طرز تهیه:
• فر را روی حرارت 350 درجه گرم کنید و درون دو ظرف لبه دار برای پخت شیرینی، ورقه مخصوص پخت قرار دهید.
• با همزن برقی کره و شکر قهوه‌ای را خوب با هم مخلوط کرده تا سبک شده و پف کند.(حدود 3 دقیقه)
• سفیده تخم‌مرغ را نگه داشته و زرده و وانیل را به مخلوط اضافه کنید.
• سرعت همزن برقی را کم کرده و نمک و آرد را به آن اضافه کنید و خیلی خوب آن‌ها را با هم مخلوط کنید.
• درون کاسه‌ای شکر را با گردوی چرخ کرده مخلوط کنید.
• مخلوط را به اندازه توپ‌های 2/5 سانتی‌متری درآورده سپس هرکدام را درون سفیده تخم‌مرغ و بعد درون مخلوط گردو بغلطانید.
• توپ‌ها را به روی ورقه پخت قرار دهید.
• وسط هرکدام از توپ‌ها را با انگشت شست کمی به درون فشار داده و آن را گود کنید.
• ظرف‌های حاوی توپ‌ها را به مدت 20 دقیقه در یخچال قرار دهید.
• سپس آن‌ها را از یخچال خارج کرده و درون گودی هر کدام از توپ‌ها را با مربا پر کنید.
• شیرینی‌ها را به مدت 10 دقیقه درون فر حرارت داده تا قهوه‌ای طلایی شوند.
• پس از پخت، 5 دقیقه صبر کنید تا شیرینی‌ها کمی خنک شوند سپس آن‌ها را از ظرف خارج کرده و روی صفحه مشبکی قرار داده تا کاملا خنک شوند.