تعداد: 8 نفر

مواد لازم

• 1.5 پیمانه + دو قاشق غذاخوری آرد کامل

• ¾ قاشق چایخوری نمک

• ¾ پیمانه + یک قاشق چایخوری کره

• ¼ پیمانه روغن زیتون

• دو قاشق غذاخوری شیر کامل

• نصف قاشق چایخوری عصاره بادام

• دو قاشق غذاخوری کره

• 3 تا 5 عدد هلوی کوچک و رسیده



طرز تهیه

1. فر را با دمای 425 درجه فارنهایت روشن کنید. در یک کاسه متوسط، 1.5 پیمانه آرد، نصف قاشق چایخوری نمک و یک قاشق چایخوری شکر را با یکدیگر مخلوط کنید. در یک کاسه کوچک دیگر، روغن، شیر و عصاره بادام را با یکدیگر مخلوط کنید. این مواد را به مخلوط آرد اضافه کنید و خوب هم بزنید.

2. خمیر را درون قالب تارت قرار دهید. خمیر باید کف و دیواره ها قالب را بپوشاند. اضافه های خمیر را از لبه قالب برش دهید.

3. در یک کاسه، ¾ پیمانه شکر، دو قاشق غذاخوری آرد کامل، ¼ قاشق چایخوری نمک و کره را با یکدیگر مخلوط کنید. با کمک انگشتان خود کره سفت را به مخلوط آرد اضافه کنید و آنها را خوب ورز دهید.

4. از بیرون به داخل، هلوهای پوست کنده و خرد شده را داخل خمیر بچینید. از مخلوط کره روی آنها بریزید و قالب را به مدت 35 تا 45 دقیقه در فر قرار دهید تا پخته شود.

5. تارت را پس از خنک شدن با خامه فرم گرفته تزئین و سرو کنید.