تعداد: 48 عدد

• زمان تهیه: 40 دقیقه

• زمان پخت: 18 دقیقه

مواد لازم

• ¼ پیمانه آلبالو خرد شده

• یک پیمانه کره آب شده

• نصف پیمانه پودر قند

• نصف قاشق چایخوری عصاره بادام

• نصف قاشق چایخوری وانیل

• دو پیمانه آرد کامل

• ¾ پیمانه گردوی بوداده و تفت داده خرد شده

• پودر قند



طرز تهیه


1. فر را با دمای 325 درجه فارنهایت گرم کنید.

2. در یک کاسه بزرگ، کره را با هم‌زن برقی به مدت 30 ثانیه و سرعت بالا هم بزنید. نصف پیمانه پودر قند، عصاره بادام و وانیل را اضافه کنید. آنها را خوب هم بزنید تا یکدست شوند. آرد را به تدریج اضافه کنید. تا زمانی که می توان آرد را با هم‌زن برقی مخلوط کنید و سپس با قاشق چوبی به هم زدن ادامه دهید. در آخر، گردو و آلبالوی خرد شده را اضافه کنید و دوباره مخلوط کنید.

3. خمیرها را به توپ های ریز شکل دهید. کف سینی فر یک لایه کاغذ روغنی قرار دهید. توپ های خمیر را با فاصله در سینی بچینید و آنها را 18 تا 20 دقیقه در فر بپزید تا کاملا طلایی شوند.

4. آنها را 5 دقیقه کنار بگذارید تا خنک شوند. در صورت تمایل روی آنها پودر شکر یا دانه های ریز خوراکی قرمز رنگ بریزید تا شکل زیبایی نیز بگیرند.