+ ارسال موضوع جدید
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 1 , از مجموع 1

موضوع: توپ های پنیری دودی ...

  1. #1
    *••*˜سـرپرســت کل سایـت˜*••*

    http://www.iranjoman.com/images/iranjoman/neshan2.gifhttp://www.iranjoman.com/images/iranjoman/neshan2.gifhttp://www.iranjoman.com/images/iranjoman/neshan2.gifhttp://www.iranjoman.com/images/iranjoman/neshan2.gifhttp://www.iranjoman.com/images/iranjoman/neshan2.gif

    [ ]
    تاریخ عضویت
    Jan 2012
    سن
    31
    نوشته ها
    68,602
    تشکر
    11,593
    تشکر شده 42,652 بار در 14,138 پست

    توپ های پنیری دودی ...



    • تعداد: 56 عدد

    • زمان تهیه: 20 دقیقه

    • زمان سرد شدن: 4 تا 24 ساعت

    مواد لازم

    • 500 گرم پنیر خامه ای

    • 225 گرم بلوچیز خرد شده

    • دو پیمانه پنیر دودی رنده شده (چدار، گودا یا سوئیسی)

    • نصف پیمانه کره آب شده

    • دو قاشق غذاخوری شیر

    • دو قاشق چایخوری سس استیک

    • یک پیمانه گردوی خرد شده

    طرز تهیه

    2. در کاسه، پنیر خامه ای و کره را با یکدیگر مخلوط کنید. آنها را به مدت 30 دقیقه در دمای اتاق بگذارید. سپس آنها را با همزن برقی مخلوط کنید تا کاملا نرم و یکدست شوند. شیر و سس استیک را اضافه کنید و هم بزنید تا پف کنند. روی آنها را بپوشانید و 4 تا 24 ساعت در یخچال قرار دهید.

    4. سپس آنها را در دست توپی کنید و در مخلوط مواد بغلتانید. دور آنها را کیسه پلاستیک بکشید و در یخچال نگهداری کنید. 15 دقیقه پیش از سرو از یخچال خارج و با کراکر سرو کنید.






    [برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو انجمن شوید. برای ثبت نام اینجا کلیک کنید...]



  2. 2 کاربر مقابل از این پست *pranses sanaz* تشکر کرده اند.


+ ارسال موضوع جدید

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

تعداد اعضای بازدید کننده از این تایپیک : 0

بازدید کنندگان :  (نمایش کلی)

نامی برای نمایش وجود ندارد.

کلمات کلیدی این موضوع

Bookmarks

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •