چاتنی نوعی ترشی هندی است که انبه و ادویه و مواد دیگر در خود دارد.

• تعداد: 16 نفر (هر نفر دو عدد)
• زمان تهیه: 30 دقیقه
• زمان سرد شدن: دو ساعت

مواد لازم

• 450 گرم پنیر خامه ای نرم شده
• نصف پیمانه چاتنی به طعم دلخواه
• ¼ پیمانه پیازچه خرد شده
• یک حبه سیر رنده شده
• نمک و فلفل سیاه
• 110 گرم پنیر کالبی رنده شده
• 110 گرم پنیر مونتری رنده شده
• نصف پیمانه گردوی خرد شده
• نصف پیمانه زردآلوی خرد شده
• نصف پیمانه پسته خرد شده
• دو قاشق غذاخوری جعفری تازه خرد شده


طرز تهیه

1. در یک کاسه بزرگ، پنیر خامه ای، چاتنی، پیازچه و سیر را با یکدیگر مخلوط کنید. کمی نمک و فلفل سیاه بزنید تا مزه‌دار شوند. با هم‌زن برقی و سرعت متوسط هم بزنید تا یکدست شوند. پنیرهای کالبی و مونتری را اضافه کنید.

2. مخلوط را به دو بخش تقسیم کنید و دست‌کم دو ساعت در یخچال قرار دهید تا سفت شوند. سپس آنها را در دست به شکل توپ درآورید.

3. در یک بشقاب گود، گردو و زردآلوها را بریزید. در بشقابی دیگر، پسته و جعفری را بریزید. توپ های پنیری را در مخلوط گردو بغلتانید تا همه جای آن را بپوشاند. بقیه توپ های پنیری را نیز در مخلوط پسته بغلتانید.

4. روی همه آنها را بپوشانید و دوباره در یخچال قرار دهید تا کمی سفت شوند و سپس سرو کنید.