+ ارسال موضوع جدید
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 1 , از مجموع 1

موضوع: سس گوجه‌فرنگی با پیاز و کره ...

  1. #1
    *••*˜سـرپرســت کل سایـت˜*••*

    http://www.iranjoman.com/images/iranjoman/neshan2.gifhttp://www.iranjoman.com/images/iranjoman/neshan2.gifhttp://www.iranjoman.com/images/iranjoman/neshan2.gifhttp://www.iranjoman.com/images/iranjoman/neshan2.gifhttp://www.iranjoman.com/images/iranjoman/neshan2.gif

    [ ]
    تاریخ عضویت
    Jan 2012
    سن
    31
    نوشته ها
    68,602
    تشکر
    11,593
    تشکر شده 42,652 بار در 14,138 پست

    سس گوجه‌فرنگی با پیاز و کره ...



    • تعداد: 6 نفر

    مواد لازم

    • 900 گرم گوجه فرنگی رسیده و تازه و خرد شده

    • 5 قاشق غذاخوری کره

    • یک عدد پیاز متوسط خرد کرده

    • نمک

    طرز تهیه

    1. گوجه‌فرنگی های تازه یا کنسرو گوجه‌فرنگی را داخل قابلمه بریزید. کره، پیاز و نمک را اضافه کنید و آنها را بدون در و حرارت ملایم حدود 45 دقیقه بپزید تا غلیظ شوند و روغن بیندازند.

    2. آنها را هر چند دقیقه یکبار هم بزنید تا گوجه‌فرنگی ها ته نگیرند. تکه های بزرگ گوجه‌فرنگی را نیز با قاشق چوبی له کنید.

    3. نمک و فلفل سس را امتحان کنید. این سس را می توانید برای انواع پاستا استفاده کنید. در صورت تمایل می توانید پنیر دلخواه خود را نیز داخل آن رنده کنید.

    4. برای تهیه این سس با گوجه‌فرنگی تازه، باید انواع گوشت‌دار و نرم را انتخاب کنید. آنها را پس از شستن درون آب در حال جوش بیندازید تا پوستشان جدا شود. پس از خنک شدن آنها را به قطعات ریز برش دهید.






    [برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو انجمن شوید. برای ثبت نام اینجا کلیک کنید...]



  2. کاربر مقابل از این پست *pranses sanaz* تشکر کرده است.


+ ارسال موضوع جدید

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

تعداد اعضای بازدید کننده از این تایپیک : 0

بازدید کنندگان :  (نمایش کلی)

نامی برای نمایش وجود ندارد.

کلمات کلیدی این موضوع

Bookmarks

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •