+ ارسال موضوع جدید
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 1 , از مجموع 1

موضوع: ترشی زيتون و هويج

  1. #1
    مدیر ارشد

    http://www.iranjoman.com/images/iranjoman/neshan2.gifhttp://www.iranjoman.com/images/iranjoman/neshan2.gifhttp://www.iranjoman.com/images/iranjoman/neshan2.gifhttp://www.iranjoman.com/images/iranjoman/neshan2.gifhttp://www.iranjoman.com/images/iranjoman/neshan2.gif

    [ ]
    تاریخ عضویت
    Jun 2013
    نوشته ها
    5,315
    تشکر
    1,745
    تشکر شده 1,226 بار در 372 پست

    ترشی زيتون و هويج




    مواد اولیه :
    * زیتون بدون هسته دو پیمانه
    *هویج خلال شده یک پیمانه
    *قارچ ورقه شده یک پیمانه
    *فلفل دلمهای خلال شده ۲/۳ پیمانه
    *فلفل ترشی (همدانی) ۱۰ عدد
    *سیر خلال شده چهار عدد
    *موسیر خلال شده دو قاشق سوپخوری
    *نمک، زردچوبه و گلپر از هر کدام یک قاشق چایخوری
    *روغن زیتون چهار قاشق غذاخوری
    *سرکه به میزان لازم

    طرز تهیه:
    قارچها را با مقداری سرکه مخلوط میکنیم. زیتونها را به دو نیم تقسیم کرده و با هویج به سرکه و قارچ اضافه مینماییم، سپس فلفل دلمهای، سیر، موسیر، فلفل ترشی، زردچوبه، گلپر و نمک را به مواد اضافه کرده و در انتها روغن زیتون را به ترشی میافزاییم.

    نکته
    این ترشی بعد از دو روز آماده سرو میباشد.
    سرکه را تا اندازهای به مواد میافزاییم که فقط روی مواد را بگیرد.
    در صورت تمایل میتوان هنگام سرو این ترشی، روغن زیتون را به آن اضافه کرد.

    آری. آغاز دوست داشتن است

    گرچه پایان راه ناپیداست

    من به پایان دگر نیندیشم

    که همین دوست داشتن زیباست

  2. کاربر مقابل از این پست N iii L A تشکر کرده است.


+ ارسال موضوع جدید

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

تعداد اعضای بازدید کننده از این تایپیک : 0

بازدید کنندگان :  (نمایش کلی)

نامی برای نمایش وجود ندارد.

کلمات کلیدی این موضوع

Bookmarks

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •