+ ارسال موضوع جدید
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 1 , از مجموع 1

موضوع: چگونه اکانت اینستاگرام خود را پاک کنیم؟

  1. #1
    ناظم انجمن

    http://www.iranjoman.com/images/iranjoman/neshan2.gifhttp://www.iranjoman.com/images/iranjoman/neshan2.gifhttp://www.iranjoman.com/images/iranjoman/neshan2.gifhttp://www.iranjoman.com/images/iranjoman/neshan2.gifhttp://www.iranjoman.com/images/iranjoman/neshan2.gif

    [ ]
    تاریخ عضویت
    Feb 2013
    محل سکونت
    زیر اسمون خدا...
    نوشته ها
    16,534
    تشکر
    13,809
    تشکر شده 13,045 بار در 9,484 پست

    چگونه اکانت اینستاگرام خود را پاک کنیم؟

    با وجود این‌که سرویس اینستاگرام بسیار محبوب و جذاب است اما شاید به دلایل مختلفی مانند ظهور تبلیغات و یا حتی اعتیاد به آن تصمیم بگیرید اکانت خود را حذف کنید. در این مطلب در چند قدم ساده این کار را آموزش می‌دهیم.



    برای این کار باید مستقیماً از وب‌سایت اینستاگرام اقدام کنید و راهی برای پاک کردن اکانت توسط خود اپلیکیشن وجود ندارد؛ هرچند که می‌توانید با مرورگر گوشی به وب‌سایت اینستاگرام هم مراجعه کنید. پیش از اقدام به حذف اکانت دو نکته را در نظر داشته باشید:

    - با حذف اکانت تمامی تصاویر، ویدئوها، کامنت‌ها، لایک‌ها، دوستان، دنبال کنندگان و دیگر اطلاعات شما در این سرویس برای همیشه از بین خواهد رفت و اینستاگرام قادر به بازگرداندن آن‌ها نخواهد بود.

    - پس از حذف اکانت دیگر نه شما و نه هیچ کس دیگری قادر به ساخت اکانتی با همان نام کاربری نخواهد بود.

    حالا اگر هنوز هم قصد پاک کردن اکانتتان را دارید طبق قدم‌های زیر عمل کنید:



    قدم اول:
    به وب‌سایت اینستاگرام مراجعه کرده و بر روی Log in کلیک کنید. حالا می‌توانید با تایپ کردن نام کاربری و رمز عبورتان Log in کرده و یا با کلیک بر روی Forgot password? در صورت فراموشی رمزتان آن را بازیابی کنید.

    قدم دوم:
    پس از ورود به اکانت و مشاهده صفحه اصلی روی نام کاربری خود در قسمت سمت راست نوار بالای صفحه کلیک کرده و Edit Profile را انتخاب کنید.



    قدم سوم:
    حالا بر روی لینک I’d like to delete my account در پایین صفحه کلیک کنید تا به صفحه حذف اکانت راهنمایی شوید. در این قسمت می‌توانید به اینستاگرام دلیل حذف اکانتتان را بگویید و این سرویس سعی می‌کند با ارائه راهکارهای احتمالی شما را از این کار منصرف کند! به هر حال با تایپ مجدد رمزعبور و کلیک روی دکمه قرمز رنگ اکانت شما برای همیشه حذف خواهد شد










  2. 2 کاربر مقابل از این پست *ADRIANA* تشکر کرده اند.


+ ارسال موضوع جدید

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

تعداد اعضای بازدید کننده از این تایپیک : 0

بازدید کنندگان :  (نمایش کلی)

نامی برای نمایش وجود ندارد.

کلمات کلیدی این موضوع

Bookmarks

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •