اسیدی کردن آب

محصولات تجاری زیادی در خصوص کاهش pH اب معرفی کردیم از محلولهای Sera گرفته تا گاز Co2 و Peat و ساقه درخت مو ولی اینار میخوام روش راحتتری رو معرفی کنم:

مطالبی در اینترنت تحت عنوان Coconut Caves: DIY How To وجود داره که به سادگی توسط پوست نارگیل، تونستن آب رو اسیدی کنن ... احتمالا شما هم مثل من با خوندن این مطلب تا چند دقیقه شوکه بشین که بدون نیاز به خرج کردن زیاد چه کارهایی میشه واسه اسیدی کردن آب انجام داد! طریقه استفاده بسیار راحته !

کافیه بخش سفید رنگ داخلی نارگیل رو میل بفرمایید. پوست نارگیل رو داخل تانک قرار بدید.اینکار حتی باعث میشه که لجن خوارها به نارگیل بچسبن و دیگه کاری به دی*** نداشته باشن.

اما در بسیاری از جاها نوشته شده که حتما نارگیل/ تنه درخت رو دو دقیقه بجوشونید تا رنگ کهربایی اون از بین بره... در حالیکه یک فرد متخصص(ظاهر امر اینطور نشون میداد) ادعا میکنه که جوشاندن، باعث خارج شدن موادی میشه که نقش مهمی در اسیده کردن آب دارن... یعنی اگه چند بار عمل جوشاندن رو تکرار کنین و همه این مواد رو خارج کنین، از چوب/نارگیل فقط یک تکه چوب بی ارزش و تزئینی باقی می مونه. پس نجوشونید!





گردآوری:fishna.blogfa افشین زوار