+ ارسال موضوع جدید
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 1 , از مجموع 1

موضوع: طزر تهیه باقلوا با شربت عسل ...

  1. #1
    *••*˜سـرپرســت کل سایـت˜*••*

    http://www.iranjoman.com/images/iranjoman/neshan2.gifhttp://www.iranjoman.com/images/iranjoman/neshan2.gifhttp://www.iranjoman.com/images/iranjoman/neshan2.gifhttp://www.iranjoman.com/images/iranjoman/neshan2.gifhttp://www.iranjoman.com/images/iranjoman/neshan2.gif

    [ ]
    تاریخ عضویت
    Jan 2012
    سن
    30
    نوشته ها
    68,602
    تشکر
    11,593
    تشکر شده 42,652 بار در 14,138 پست

    طزر تهیه باقلوا با شربت عسل ...




    مواد لازم

    • ¾ پیمانه دانه کنجد

    • 4 پیمانه (400 گرم) گردوی آسیاب شده

    • ¼ پیمانه پودر دارچین

    • 8 ورق خمیر فیلو

    • 100 گرم کره، آب شده

    مواد لازم برای شربت عسل

    • یک عدد لیموترش کوچک

    • دو پیمانه شکر سفید

    • نصف پیمانه عسل

    • یک عدد چوب دارچین

    • 6 عدد میخک

    طرز تهیه

    1. فر را با دمای 200درجه سانتی گراد گرم کنید. سینی فر را با روغن چرب کنید و کنار بگذارید.تا روغن به آن بچسبد.

    2.دانه های کنجد را داخل تابه نچسب بریزید و حدود 3 تا 5 دقیقه تفت دهید تا طلایی و بوداده شوند. آنها را داخل کاسه بریزید. گردوی آسیاب شده و دارچین را اضافه کنید.

    3.یک لایه خمیر فیلو را کره بمالید. از وسط تا کنید تا مستطیل شود.

    4. ¼ پیمانه از مخلوط گردو راروی خمیر بریزید و همه سطح آن را پر کنید. سپس خمیر را به شکل لوله جمع کنید. دوباره روی آن کره بمالید و داخل سینی فر قرار دهید. همین کار را باقی خمیر و مواد تکرار کنید. باقلواها را به مدت 10 تا 12 دقیقه داخل فر بپزید تاطلایی شوند. سپس آنها را خنک کنید.

    5. در این مرحله باید شربت عسل را تهیه کنید. پوست لیمو و سپس آب نصف آن را بگیرید. در یک قابلمه کوچک، پوست و آب لیمو، شکر، عسل، چوب دارچین، میخک و دو پیمانه آب را بریزید و روی حرارت متوسط گاز قرار دهید. به مدت 5 دقیقه به طور مرتب هم بزنید تاشکر حل شود. سپس حرارت را زیاد کنید تا مایع بجوشد. دوباره حرارت را کم کنید و اجازه دهید ده دقیقه به جالت نیم جوش روی حرارت کم بماند تا غلیظ شود.

    6.شربت عسل را روی باقلواهای سرد شده بریزید. اجازه دهید باقلواها به مدت 30 دقیقه در این شربت باقی بمانند تا شربت جذب آنها شود. سپس آنها را برش دهید و سرو کنید.






    [برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو انجمن شوید. برای ثبت نام اینجا کلیک کنید...]



  2. کاربر مقابل از این پست *pranses sanaz* تشکر کرده است.


+ ارسال موضوع جدید

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

تعداد اعضای بازدید کننده از این تایپیک : 0

بازدید کنندگان :  (نمایش کلی)

نامی برای نمایش وجود ندارد.

کلمات کلیدی این موضوع

Bookmarks

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •