تعداد: 24 عدد
زمان آماده سازی: 40 دقیقه
زمان پخت: 30 دقیقه در دمای 425 درجه فارنهایت



مواد لازم

• 1 1/3 پیمانه آب ولرم
• کمی خمیر مایع
• 4 قاشق غذاخوری روغن زیتون
• یک قاشق چایخوری شکر
• 3 ¾ پیمانه آرد کامل
• دو قاشق چایخوری نمک دریایی
• 4 عدد هلو
• یک پیمانه آلبالوی تازه
• سه قاشق غذاخوری شکر
• دو قاشق چایخوری وانیل
• دو تا 3 قاشق غذاخوری برگ ریحان تازه (برای تزئین)

طرز تهیه

1. در یک کاسه کوچک، آب گرم، خمیر مایع، سه قاسق غذاخوری روغن زیتون و یک قاشق چایخوری شکر را با هم مخلوط کنید. اجازه دهید 5 دقیقه بماند تا داخل آن حباب ایجاد شود. در یک کاسه بزرگ، سه پیمانه آرد کامل و یک قاشق چایخوری نمک را با هم مخلوط کنید. خمیر مایع را به مخلوط آرد اضافه کنید. خوب هم بزنید تا هم مواد با هم ترکیب شوند. در صورت نیاز، آرد بیشتر بریزید تا یک خمیر نرم به دست بیاید و به دست نچسبد. خمیر را داخل کاسه چرب بگذارید. اجازه دهید در یک مکان گرم به مدت یک تا 1.5 ساعت بگذارید بماند تا پف کند و دوبرابر شود.

2. فر را با دمای 425 درجه فارنهایت گرم کنید. کف سینی فر کاغذ روغنی بریزید. خمیر را داخل سینی پهن کنید و آن را کنار بگذارید. در این زمان، هلوها را پوست بکنید و خرد کنید.

3. تکه های هلو و آلبالوهای بی هسته را روی خمیر بریزید. سه قاشق غذاخوری شکر و یک قاشق چایخوری نمک را روی آنها بپاشید. در یک کاسه کوچک، باقی مانده قاشق غذاخوری روغن زیتون و وانیل را با هم مخلوط کنید و روی مواد بریزید.

4. خمیر را به مدت 30 دقیقه در فر بپزید تا میوه ها نرم و نان طلایی شود. آنها را به مدت 15 دقیقه خنک کنید. خمیر رابه تعداد 24 عدد برش دهید و در انتها روی آن ریحان بپاشید و سرو کنید