زمان آماده سازی: 25 دقیقه
زمان پخت: 30 دقیقه
تعداد: 8 نفر

مواد لازم

• یک کیلو و 400 گرم سیب زمینی پخته شده
• 225 گرم خامه ترش
• 150 گرم ماست
• نصف پیمانه مایونز
• 110 گرم فلفل قرمز تند خوابانده شده در سرکه، سیر، ادویه و کنجد
• 10 ورقه بیکن پخته و خرد شده
• دو پیمانه پنیر چدار رنده شده
• نصف پیمانه گشنیز ریز شده
• نصف پیمانه پیازچه ریز شده
• نمک و فلفل

طرز تهیه

1. سیب زمینی ها را بشویید و در آب بپزید. پس از پخت کناری بگذارید تا سرد شوند و سپس به قطعه های کوچک تقسیم کنید.
2. در یک کاسه بزرگ، خامه ترش، ماست، مایونز و فلفل تند را با هم مخلوط کنید. سیب زمینی ها را به سس اضافه کنید و کاملا هم بزنید تا سس به خورد همه تکه های سیب زمینی برود. نمک و فلفل را به اندازه دلخواه اضافه کنید.
3. بیکن ها، پنیر چدار، گشنیز و پیازچه را اضافه کنید. همه را خوب با هم مخلوط کنید.
4. سالاد حاضر است. لذت ببرید.