+ ارسال موضوع جدید
صفحه 2 از 3 نخستنخست 1 2 3 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 11 تا 20 , از مجموع 30

موضوع: ✦✦✦✦✦ آموزش تصویری تزییــن انواع شیرینی جات ✦✦✦✦✦

  1. #1
    *••*˜سـرپرســت کل سایـت˜*••*

    http://www.iranjoman.com/images/iranjoman/neshan2.gifhttp://www.iranjoman.com/images/iranjoman/neshan2.gifhttp://www.iranjoman.com/images/iranjoman/neshan2.gifhttp://www.iranjoman.com/images/iranjoman/neshan2.gifhttp://www.iranjoman.com/images/iranjoman/neshan2.gif

    [ ]
    تاریخ عضویت
    Jan 2012
    سن
    31
    نوشته ها
    68,602
    تشکر
    11,593
    تشکر شده 42,652 بار در 14,138 پست

    1225 ✦✦✦✦✦ آموزش تصویری تزییــن انواع شیرینی جات ✦✦✦✦✦

    آموزش گام به گام گل رز با خمیر فوندانت
























    ویرایش توسط *pranses sanaz* : 06-19-2014 در ساعت 01:27






    [برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو انجمن شوید. برای ثبت نام اینجا کلیک کنید...]



  2. 7 کاربر مقابل از این پست *pranses sanaz* تشکر کرده اند.


  3. #11
    *••*˜سـرپرســت کل سایـت˜*••*

    http://www.iranjoman.com/images/iranjoman/neshan2.gifhttp://www.iranjoman.com/images/iranjoman/neshan2.gifhttp://www.iranjoman.com/images/iranjoman/neshan2.gifhttp://www.iranjoman.com/images/iranjoman/neshan2.gifhttp://www.iranjoman.com/images/iranjoman/neshan2.gif

    [ ]
    تاریخ عضویت
    Jan 2012
    سن
    31
    نوشته ها
    68,602
    تشکر
    11,593
    تشکر شده 42,652 بار در 14,138 پست

    پیش فرض پاسخ : ✦✦✦✦✦ آموزش تصویری تزییــن انواع شیرینی جات ✦✦✦✦✦


    برای تزیین این نوع کیک از شکر رنگی استفاده می کنید
    شکر رنگی برای تزیین روی آیسینگ بیسکوییت ها و یا روی کیک و شیرینی و لبه لیوانهای نوشیدنی کاربرد داره
    میتونین خوتون در انواع رنگها تهیه کنین و توی شیشه در بسته نگه داری کنین:






    [برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو انجمن شوید. برای ثبت نام اینجا کلیک کنید...]



  4. 4 کاربر مقابل از این پست *pranses sanaz* تشکر کرده اند.


  5. #12
    *••*˜سـرپرســت کل سایـت˜*••*

    http://www.iranjoman.com/images/iranjoman/neshan2.gifhttp://www.iranjoman.com/images/iranjoman/neshan2.gifhttp://www.iranjoman.com/images/iranjoman/neshan2.gifhttp://www.iranjoman.com/images/iranjoman/neshan2.gifhttp://www.iranjoman.com/images/iranjoman/neshan2.gif

    [ ]
    تاریخ عضویت
    Jan 2012
    سن
    31
    نوشته ها
    68,602
    تشکر
    11,593
    تشکر شده 42,652 بار در 14,138 پست

    پیش فرض پاسخ : ✦✦✦✦✦ آموزش تصویری تزییــن انواع شیرینی جات ✦✦✦✦✦




    آموزش یک روش آسان و سریع برای تهیه و تزیین کیک تولد بزرگسالان و نوجوانان را با استفاده از خاکه قند در ادامه ببینید:

    در این روش برای تهیه / تزیین کیک تولد خانگی، از کمترین وسایل استفاده شده و نیازی به خامه برای تزیین ندارد:

    تزیین کیک شکلاتی

    مواد لازم برای تزئین کیک شکلاتی و ساده:

    رومیزی های پلاستیکی یا توری کوچک با نقش مورد نظر
    خاکه قند
    به جای خاکه قند از پودر نارگیل یا پودر کاکائو برای کیک های ساده، می توانید استفاده نمایید.
    * اگر دوست دارید تزیین کیک رنگی باشد، می توانید پودر نارگیل را با استفاده از رنگهای خوراکی، رنگ نمایید.

    روش تزیین کیک تولد خانگی با خاکه قند:

    ابتدا روی میزی پلاستیکی را به دقت روی کیک قرار دهید، طوری که دقیقا مرکز کیک روی مرکز رومیزی کوچک شما قرار بگیرد.

    تزئین کیک

    سپس خاکه قند را به طور یکنواخت روی آن بپاشید.

    تزیین کیک

    بعد رومیزی را به آهستگی از روی کیک بردارید.
    کیک زیبای شما آماده شده است.

    نکته :
    اگر رومیزی به کار رفته در این آموزش را در دسترس ندارید، می توانید :
    ۱- از آموزش زیر برای درست کردن نقوش هشت ضلعی استفاده نمایید
    کاردستی اشکال هشت ضلعی جایگزین رومیزی توری

    2- یا از طرح های ساده مانند ستاره و ماه، خورشید ، پروانه ، سنجاقک، قلب و یا سیب مانند عکس زیر برای تزیین کیک استفاده نمایید.
    طرح دیگری از تزئینات کیک با این روش را در عکس زیر می بینید:






    [برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو انجمن شوید. برای ثبت نام اینجا کلیک کنید...]



  6. 4 کاربر مقابل از این پست *pranses sanaz* تشکر کرده اند.


  7. #13
    *••*˜سـرپرســت کل سایـت˜*••*

    http://www.iranjoman.com/images/iranjoman/neshan2.gifhttp://www.iranjoman.com/images/iranjoman/neshan2.gifhttp://www.iranjoman.com/images/iranjoman/neshan2.gifhttp://www.iranjoman.com/images/iranjoman/neshan2.gifhttp://www.iranjoman.com/images/iranjoman/neshan2.gif

    [ ]
    تاریخ عضویت
    Jan 2012
    سن
    31
    نوشته ها
    68,602
    تشکر
    11,593
    تشکر شده 42,652 بار در 14,138 پست

    پیش فرض پاسخ : ✦✦✦✦✦ آموزش تصویری تزییــن انواع شیرینی جات ✦✦✦✦✦
















    [برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو انجمن شوید. برای ثبت نام اینجا کلیک کنید...]



  8. 4 کاربر مقابل از این پست *pranses sanaz* تشکر کرده اند.


  9. #14
    *••*˜سـرپرســت کل سایـت˜*••*

    http://www.iranjoman.com/images/iranjoman/neshan2.gifhttp://www.iranjoman.com/images/iranjoman/neshan2.gifhttp://www.iranjoman.com/images/iranjoman/neshan2.gifhttp://www.iranjoman.com/images/iranjoman/neshan2.gifhttp://www.iranjoman.com/images/iranjoman/neshan2.gif

    [ ]
    تاریخ عضویت
    Jan 2012
    سن
    31
    نوشته ها
    68,602
    تشکر
    11,593
    تشکر شده 42,652 بار در 14,138 پست

    پیش فرض پاسخ : ✦✦✦✦✦ آموزش تصویری تزییــن انواع شیرینی جات ✦✦✦✦✦


    برای ایجاد لکه های گاوی از خمیر قندی یا مارسیپان استفاده کنین.

    طرز تهیه خمیر قندی

    مواد لازم
    پودر قند کاملا الک شده و نرم 480 گرم – پودر ژلاتین 3 قاشق چایخوری – آب 3 قاشق سوپخوری – گلوکز مایع 3 قاشق سوپخوری – گلیسیرین خوراکی 2 قاشق چایخوری – در صورت دلخواه از انواع رنگهای مجاز و اسانس های مجاز می توانید استفاده کنید


    چگونگی تهیه
    ابتدا پودر قند را کاملا الک کرده تا نر م شود و بعد داخل یک کاسه ریخته و وسط آن را گودی ایجاد کنید 0 آب را در یک کاسه کوچک ریخته و پودر ژلاتین را روی آن پاشیده و به صورت بن ماری روی بخار کتری قرار دهید تا ژلاتین حل شود سپس گلوکز مایع و بعد گلیسیرین را اضافه نمایید و اجازه دهید تا یک مایع نرم و شفافی شود 0 سپس آن را برداشته و در کاسه ای که پودر قند دارد ریخته و از مرکز کاسه آن را به طرف اطراف کاسه پخش کنید تا خمیر یکدست و صافی بدست بیاید 0 این خمیر را می توانید تا 6 ماه داخل یخچال نگهداری نمایید 0 و در صورت دلخواه می توانید انواع رنگ ها و اسانس های مختلف را برای این خمیر استفاده نمایید 0 این خمیر باید حسابی ورز بخورد 0 نکته : گلوکز باعث این می شود که خمیر شکرک نزند 0 نکته : گلیسرین باعث این می شود که به دست نچسبد 0 نکته : ژلاتین باعث می شود که خمیر چسبندگی پیدا کند 0در صورتیکه خواستید با این خمیر گل درست کنید به مواد اولیه 1 قاشق چایخوری صمغ عربی پودر شده اضافه کنید و بهتر است گل ها را یکی دو روز قبل آماده کنید تا خشک شده و سبک شوند.













    خمیر رو که با رنگ خوراکی سیاه آغشته کردین با وردنه پهن کنین با ضخامت خیلی کم با با چاقو به شکل ابر یا لکه برش بدین

    با یه قلمو و آب بچسبونین به سطح کیک


    با کمک دستتون هم ناصافی هاشو درست کنین

    حالا گاوشو چطوری دست کنیم؟
    یه تیکه خمیر مارزیپان سفید بردارین و به شکل تخم مرغ دربیارین


    بعد یه تیکه دیگه رو به صورت لوله درآورده مثل قدیما که با خمیر بازی مار درست میکردیم و ۲ تا برش مساوی جدا میکنیم برای پای آقا گاوه نه ببخشید خانم گاوه حالا خوتون بعدا متوجه میشین چرا خانم

    بعد مثل شکل بالا با نوک چاقو براش سم درست کنین ...

    و باز هم از این لکه با مزه ها بهش بچسبونین....

    حالا میرسیم به دست خانم گاوه ها که فکر نمی کنم احتیاج به توضیح باشه




    می رسیم به کله سرکار خانم گاو


    و پوزه مبارک ایشان از رنگ رزد استفاده کنین



    کمی بهش آب بزنین و به کمک انگست شصت بچسبونین به جای مربوطه

    با یه ابزاری مثل شکل بالا دو تا سوراخ ایجاد کنید برای نفس کشیدن...آخیییییییی داشتم خفه میشدم. کسانی که گل سازی کار میکنند از این ابزار ها تو بساطشون زیاد پیدا می شه.اگه ندارین با ته خودکار بیک هم میتونین مجاری تنفسی رو باز کنین

    بعد با نوک چاقو لبخند رو بر لبانش جاری کنین
    و حالا نوبت می رسه به گوش


    دو رنگ متفاوت انتخاب کنین .. ترجیحا هماهنگ با رنگهای قبلی یکی بزرگتر و اون یکی یه کم کوچکتر

    ۲ تا تیکه رو رو هم بگذارین و با انگشت شصت فشار بدین

    با چاقو از وسط نصف کنین

    و مطابق شکل با دو انگشت گوشه اش رو لوله کنین

    بعد ۲ تا سوراخ قسمت گوشهای گاوتون ایجاد کنین و با قلمو و آب گوشها رو بچسبونین

    این هم از موهاش ....

    و چشماش

    و قسمتی که بهتون گفتم نشون میده گاومون شیرده هستش


    این هم از دمش


    با رنگ خوراکی سم خانم گاوه رو رنگ بفرمائید

    این هم از کیک گاوی ما. روز خوش
    این هم یه نمونه دیگه از کیک گاوی (عرررووووووووسیه)








    [برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو انجمن شوید. برای ثبت نام اینجا کلیک کنید...]



  10. 4 کاربر مقابل از این پست *pranses sanaz* تشکر کرده اند.


  11. #15
    *••*˜سـرپرســت کل سایـت˜*••*

    http://www.iranjoman.com/images/iranjoman/neshan2.gifhttp://www.iranjoman.com/images/iranjoman/neshan2.gifhttp://www.iranjoman.com/images/iranjoman/neshan2.gifhttp://www.iranjoman.com/images/iranjoman/neshan2.gifhttp://www.iranjoman.com/images/iranjoman/neshan2.gif

    [ ]
    تاریخ عضویت
    Jan 2012
    سن
    31
    نوشته ها
    68,602
    تشکر
    11,593
    تشکر شده 42,652 بار در 14,138 پست

    پیش فرض پاسخ : ✦✦✦✦✦ آموزش تصویری تزییــن انواع شیرینی جات ✦✦✦✦✦







































    [برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو انجمن شوید. برای ثبت نام اینجا کلیک کنید...]



  12. 4 کاربر مقابل از این پست *pranses sanaz* تشکر کرده اند.


  13. #16
    *••*˜سـرپرســت کل سایـت˜*••*

    http://www.iranjoman.com/images/iranjoman/neshan2.gifhttp://www.iranjoman.com/images/iranjoman/neshan2.gifhttp://www.iranjoman.com/images/iranjoman/neshan2.gifhttp://www.iranjoman.com/images/iranjoman/neshan2.gifhttp://www.iranjoman.com/images/iranjoman/neshan2.gif

    [ ]
    تاریخ عضویت
    Jan 2012
    سن
    31
    نوشته ها
    68,602
    تشکر
    11,593
    تشکر شده 42,652 بار در 14,138 پست

    پیش فرض پاسخ : ✦✦✦✦✦ آموزش تصویری تزییــن انواع شیرینی جات ✦✦✦✦✦



















    [برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو انجمن شوید. برای ثبت نام اینجا کلیک کنید...]



  14. 4 کاربر مقابل از این پست *pranses sanaz* تشکر کرده اند.


  15. #17
    *••*˜سـرپرســت کل سایـت˜*••*

    http://www.iranjoman.com/images/iranjoman/neshan2.gifhttp://www.iranjoman.com/images/iranjoman/neshan2.gifhttp://www.iranjoman.com/images/iranjoman/neshan2.gifhttp://www.iranjoman.com/images/iranjoman/neshan2.gifhttp://www.iranjoman.com/images/iranjoman/neshan2.gif

    [ ]
    تاریخ عضویت
    Jan 2012
    سن
    31
    نوشته ها
    68,602
    تشکر
    11,593
    تشکر شده 42,652 بار در 14,138 پست

    پیش فرض پاسخ : ✦✦✦✦✦ آموزش تصویری تزییــن انواع شیرینی جات ✦✦✦✦✦

    آموزش شکوفه زدن با خامه



    ماسوره 4 پر را داخل قیف بگذارید و خامه را داخل قیف بریزید ، از بالا قیف را جمع کنید و چند بار بپیچانید تا خامه به بیرون از قیف نیاید ، دقت کنید که برای جلوگیری از شل شدن خامه تنها بخش بالایی قیف را با دست بگیرید.
    کمی قیف را از بالا فشار دهید تا خامه از ماسوره خارج شود ، از لبه بیرونی کیک تزیین را شروع کنید و به صورت یک دایره خامه را شکل بزنید.
    مجدد به همان روش روی خامه پایینی را به شکل گرد طرح بزنید و به سمت مرکز بچرخانید سپس شکوفه کوچکی روی خامه دوم بزنید و کار تزیین را به همین سادگی به پایان برسانید.
    ممکن است در اوائل کار دست تان بلرزد یا شکل گل به خوبی از آب در نیاید اما به مرور و با چند بار تمرین به راحتی بر روی کیک ها شکوفه خواهید زد ، میتوانید از انواع ماسوره ها برای ایجاد اشکال و گل های متنوع استفاده کنید ، همچنین به جای خامه از باترکرم هم میتوانید استفاده کنید.






    [برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو انجمن شوید. برای ثبت نام اینجا کلیک کنید...]



  16. 2 کاربر مقابل از این پست *pranses sanaz* تشکر کرده اند.


  17. #18
    *••*˜سـرپرســت کل سایـت˜*••*

    http://www.iranjoman.com/images/iranjoman/neshan2.gifhttp://www.iranjoman.com/images/iranjoman/neshan2.gifhttp://www.iranjoman.com/images/iranjoman/neshan2.gifhttp://www.iranjoman.com/images/iranjoman/neshan2.gifhttp://www.iranjoman.com/images/iranjoman/neshan2.gif

    [ ]
    تاریخ عضویت
    Jan 2012
    سن
    31
    نوشته ها
    68,602
    تشکر
    11,593
    تشکر شده 42,652 بار در 14,138 پست

    پیش فرض پاسخ : ✦✦✦✦✦ آموزش تصویری تزییــن انواع شیرینی جات ✦✦✦✦✦

    ـ رنگ آمیزی با شکلات :


    در این روش ، پس از پخت کامل بیسکویت ها و خنک شدن آنها ، می توانید با کمی شکلات سیاه یا سفید آب شده آن ها را تزئین کنید . همچنین می توانید شکلات سفید را با رنگ های مخصوص شکلات و یا رنگ های پودری به رنگ دلخواه در آورید. از آنجا که شکلات ذوب شده حالت روان دارد ، اجرای طرح های مورد نظر شما نیاز به تمرین بیشتری خواهد داشت . دقت کنید که گر چه شکلات پس از سرد شدن ، می بندد و فرم خود را حفظ می کند اما بیسکویت های تزئین شده با این روش نبایستی در محیط فیزیکی گرم قرار گیرند زیرا شکلات ، آب خواهد شد.
    ـ رنگ آمیزی با لعاب یا آیسینگ شکری (glaze- glace icing):

    لعاب ، ترکیبی از پودر شکر الک شده و میزان کمی آب یا آبلیموی تازه و رنگ و اسانس دلخواه است که می توان با آن ، بیسکویت های پخته شده را جلا بخشید. این رویه پس از مدتی خشک می شود اما به دلیل این که پس از خشک شدن ، تا حدی سفت شده و شیرین است برای تزئیناتی که بایستی حجم زیادی از بیسکویت با آن پوشیده شود ، توصیه نمی شود و بهتر است صرفا در تزئینات کوچک استفاده گردد. معمولا لعاب ، پس از خشک شدن از آیسینگ رویال شفاف تر می ماند.






    [برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو انجمن شوید. برای ثبت نام اینجا کلیک کنید...]



  18. 2 کاربر مقابل از این پست *pranses sanaz* تشکر کرده اند.


  19. #19
    *••*˜سـرپرســت کل سایـت˜*••*

    http://www.iranjoman.com/images/iranjoman/neshan2.gifhttp://www.iranjoman.com/images/iranjoman/neshan2.gifhttp://www.iranjoman.com/images/iranjoman/neshan2.gifhttp://www.iranjoman.com/images/iranjoman/neshan2.gifhttp://www.iranjoman.com/images/iranjoman/neshan2.gif

    [ ]
    تاریخ عضویت
    Jan 2012
    سن
    31
    نوشته ها
    68,602
    تشکر
    11,593
    تشکر شده 42,652 بار در 14,138 پست

    پیش فرض پاسخ : ✦✦✦✦✦ آموزش تصویری تزییــن انواع شیرینی جات ✦✦✦✦✦































    [برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو انجمن شوید. برای ثبت نام اینجا کلیک کنید...]



  20. 2 کاربر مقابل از این پست *pranses sanaz* تشکر کرده اند.


  21. #20
    *••*˜سـرپرســت کل سایـت˜*••*

    http://www.iranjoman.com/images/iranjoman/neshan2.gifhttp://www.iranjoman.com/images/iranjoman/neshan2.gifhttp://www.iranjoman.com/images/iranjoman/neshan2.gifhttp://www.iranjoman.com/images/iranjoman/neshan2.gifhttp://www.iranjoman.com/images/iranjoman/neshan2.gif

    [ ]
    تاریخ عضویت
    Jan 2012
    سن
    31
    نوشته ها
    68,602
    تشکر
    11,593
    تشکر شده 42,652 بار در 14,138 پست

    پیش فرض پاسخ : ✦✦✦✦✦ آموزش تصویری تزییــن انواع شیرینی جات ✦✦✦✦✦






















    [برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو انجمن شوید. برای ثبت نام اینجا کلیک کنید...]



  22. 2 کاربر مقابل از این پست *pranses sanaz* تشکر کرده اند.


+ ارسال موضوع جدید
صفحه 2 از 3 نخستنخست 1 2 3 آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

موضوعات مشابه

  1. حرکت خطرناک این دو نفر در پایین آمدن از کوه
    توسط حسام22 در انجمن خوندني ها
    پاسخ ها: 0
    آخرين نوشته: 02-10-2013, 10:03
  2. چه بگوییم، چه نگوییم!
    توسط BUTTERFlY در انجمن خوندني ها
    پاسخ ها: 0
    آخرين نوشته: 01-16-2013, 17:01
  3. ← برو پایین برو پایین پايينتر آها...!!!
    توسط *FARMANDEH* در انجمن عکس طنز و کاریکاتور
    پاسخ ها: 1
    آخرين نوشته: 05-19-2012, 18:07
  4. پاسخ ها: 0
    آخرين نوشته: 07-26-2011, 10:25

تعداد اعضای بازدید کننده از این تایپیک : 0

بازدید کنندگان :  (نمایش کلی)

نامی برای نمایش وجود ندارد.

کلمات کلیدی این موضوع

Bookmarks

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •