گوآكامولي يا به تلفظ مكزيكي «واكامول»، يكي از خوشمزه‌ترين و ساده‌ترين ديپ يا سس‌هايي است كه در زندگي چشيده‌ايد. آووكادو كه پايه اصلي‌ اين سس است، برخلاف ايران در آمريكاي جنوبي بسيار ارزان است. از اين رو اين سس را در ونزوئلا «كره فقرا» مي‌نامند. نكته مهم گوآكامولي، خوشمزه‌ بودن آن است بنابراين هنگام سرو آن مواظب اضافه ‌وزن خود باشيد.



مواد لازم:


  • آووكادو: 2عدد
  • گوجه‌فرنگي‌ متوسط: يك عدد، پوست كنده
  • پياز كوچك: يك عدد، رنده شده
  • سير: يك تا 2حبه، رنده شده
  • گشنيز ساطوري: يك قاشق غذاخوري
  • ليمو ترش درشت: يك عدد
  • روغن مايع:4قاشق غذاخوري
  • نمك و فلفل سياه: به ميزان لازم


روش تهيه:

آووكادو را پوست گرفته و له كنيد. دانه‌هاي گوجه‌فرنگي را درآورده و گوشت آن را ساطوري كنيد. همه مواد را مخلوط كرده و نمك و فلفل آن را اندازه كنيد.

نكات:

1- مقدار مواد و نسبت آنها به هم كاملا اختياري است.

2- اين ديپ را با انواع چيپس سرو كنيد.

3- مي‌توانيد گوآكامولي را بدون روغن نيز تهيه و سرو كنيد