+ ارسال موضوع جدید
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 1 , از مجموع 1

موضوع: رولهای کشمشی

  1. #1
    کاربر سایت

    http://www.iranjoman.com/images/iranjoman/neshan2.gifhttp://www.iranjoman.com/images/iranjoman/neshan2.gif

    [ ]
    تاریخ عضویت
    Feb 2013
    محل سکونت
    تو لباسام
    نوشته ها
    229
    تشکر
    288
    تشکر شده 232 بار در 123 پست

    پیش فرض رولهای کشمشی

    این شیرینی های حلزونی دو نوع فیلینگ ( مواد میانی ) دارند، که ما با بادام را بیشتر دوست داشتیم، خمیر آن بسیار عالی بود.مواد لازم:
    • شیر گرم (درجه 40 تا 43 ) / 150 میلی لیتر و 4 قاشق غذاخوری
    • خمیر مایه / 1قاشق غذاخوری سرپر
    • تخم مرغ / 2 عدد
    • کشمش / 2 قاشق غذاخوری
    • آرد / 500 گرم
    • ماست خامه ای / 125 گرم
    • پودر پودینگ / 2 قاشق غذاخوری
    • پودر شکر / 75 گرم
    • شکر / 100 گرم +7 قاشق غذاخوری
    • کره یا مارگارین نرم / 80 گرم
    • خامه سفت / 125 گرم
    • بادام بدون پوست و پودر شده / 125 گرم
    • وانیل شکری / 1 بسته ( 10 گرمی )
    • آب لیموی تازه / 1 تا 2 قاشق غذاخوری
    • نمک / کمی ( یک پنس )

    طرز تهیه:شیر، خمیر مایه و 1 قاشق غذاخوری شکر را در ظرفی بریزید و به مدت 10 دقیقه با در بسته استراحت دهید تا عمل آید.
    آرد و 50 گرم از شکر را مخلوط کنید، خمیر مایه عمل آمده، تخم مرغ ها و کره را مخلوط کنید تا یک خمیر صاف و یکدست به دست آید.
    روی خمیر را بپوشانید و در جای گرم به مدت نیم ساعت قرار دهید تا حجمش 2 برابر شود.
    کشمش را بشویید و خشک کنید.
    ماست خامه ای،1 قاشق غذاخوری خامه،7 قاشق شکر، پودر پودینگ و کشمش را مخلوط کنید.( این یکی از مواد میانی یا فیلینگ است )
    در ظرفی دیگر، خامه، پودر بادام، باقی مانده شکر و وانیل را مخلوط کنید .
    خمیر را بعد از استراحت کمی ورز دهید تا هوای اضافه اش خارج شود. سپس خمیر را 2 قسمت کنید.
    قسمت اول را روی میز آرد پاشی شده به اندازه 30 در 34 باز کنید، 2 سانت از لبه ها را فاصله گذاشته و فیلینگ اولی را روی خمیر، پهن کرده و رول کنید.
    رول به دست آمده را به 15 قسمت از قطری به صورت حلقه برش بزنید.در سینی فر، کاغذ بیاندازید و رولها را روی کاغذ گذاشته کمی با دست روی آنها را فشار دهید.15 دقیقه داخل سینی استراحت دهید.باقی مانده خمیر و مواد میانی را هم به روش بالا تهیه کنید.یک زرده تخم مرغ را با 5 قاشق شیر مخلوط کنید و روی رولها بزنید و در فراز قبل گرم شده به مدت 20 دقیقه قرار دهید تا بپزید.از فر خارج کرده و پودر قند روی شیرینی ها الک کرده ( بپاشید ) و تزئین کنید.دستور اختصاصی [برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو انجمن شوید. برای ثبت نام اینجا کلیک کنید...]

  2. کاربر مقابل از این پست *mozhgan* تشکر کرده است.


+ ارسال موضوع جدید

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

تعداد اعضای بازدید کننده از این تایپیک : 0

بازدید کنندگان :  (نمایش کلی)

نامی برای نمایش وجود ندارد.

کلمات کلیدی این موضوع

Bookmarks

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •