مواد لازم:


  • آرد / 500 گرم
  • مایه خمیر / 1 قاشق غذاخوری سرپر
  • شکر / 230 گرم
  • کره / 80 گرم
  • نمک / کمی ( یک پنس )
  • شیر ولرم / 250 میلی لیتر
  • وانیل شکری / 1 بسته
  • شیر عسلی یا کمی خامه جهت مالیدن روی رولها
  • خامه / 200 گرم
  • فندق پودر شده / 300 گرم


طرز تهیه:آرد، مایه خمیر،80 گرم شکر، نمک، کره نرم و شیر ولرم را مخلوط کنید تا خمیری صاف و یکدست به دست آید.خمیر را 45 دقیقه استراحت دهید. ( روی آن را بپوشانید و در جای نسبتاً گرم قرار دهید )فر را روی 200 درجه سانتیگراد گرم کنید.خامه، باقی مانده شکر، فندق و وانیل را مخلوط کنید.خمیر را روی میزِ آردپاشی شده به قطر 1 سانتی متر باز کنید ( اگر خمیر برایتان سنگین است و کار کردن با آن برایتان راحت نیست، آن را به 2 قسمت تقسیم کنید و بعد روی میز باز کنید )مخلوط خامه و شکر و ... را روی خمیر بمالید و رول کنید.و رول آماده را به عرض 2 سانتیمتر برش بزنید و در سینی فر که قبلاً کاغد انداخته اید قرار دهید. ( با این مواد 2 تا سینی پر رول داریم )شیر عسلی یا خامه را با قلمو روی رولها بزنید و در فر به مدت 20 دقیقه قرار دهید. بعد از پخت سینی را خارج نکنید اما فر را خاموش کنید و بگذارید شیرینی ها 5 دقیقه داخل فر خاموش بماند، سپس خارج کرده و بعد از کمی خنک شدن سرو کنید.دستور اختصاصی [برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو انجمن شوید. برای ثبت نام اینجا کلیک کنید...]