تا کنون چند بار در هنگام اعمال تغییرات در پوسته، مطالب، نصب افزونه و … سایت انتشار یافته با سیستم مدیریت محتوای جوملا در هنگام ذخیره سازی تغییرات با صفحه ورود به حساب کاربری مواجه شده‌اید و پس از ورود متوجه شده‌اید که تمامی تغییرات و ویرایش شما انجام نشده‌اند و مجبور هستید دوباره از ابتدا آن‌ها را انجام دهید. این وضعیت در صورتی که از این سیستم برای طراحی و راه اندازی سایت مشتریان خود استفاده می‌کنید خیلی آزار دهنده تر هم خواهد شد چون ممکن است برای اعمال تغییرات به صورت مجدد نیاز به ساعت‌ها کار مجدد شود.
این مشکل در حقیقت به خاطر یکی از امکانات امنیتی جوملا به وجود می‌آید که با ورود هر کاربر یک Session جدید ایجاد می‌شود که بعد از زمانی خاص باطل شده و نیاز به ورود مجدد است. در این نوشته از سایت تورتک با افزونه رایگان Session Keeper آشنا می‌شویم که با استفاده از آن دیگر نیازی به نگرانی در مورد این خطا به وجود آمده و از دست رفتن تنظیمات صورت گرفته نخواهید بود.

آشنایی با طرز کار افزونه Session Keeper

با نصب و استفاده از افزونه رایگان Session Keeper می‌توانید تعیین کنید کدام گروه کاربری تعریف شده در سایت جوملا شما دیگر نیازی به ورود مجدد و بازسازی Session را نداشته باشند و به صورت یکسره پس از ورود به حساب کاربری خود توانایی کار با بخش مختلف این سیستم را داشته باشند. همچنین این با استفاده از این افزونه برای گروه کاربری دیگر نیز می‌توانید در هنگام انقضاء اعتبار Session پیغام خودکاری را نمایش دهید و به آن‌ها اطلاع دهید که برای استفاده از سیستم نیاز است که دوباره وارد حساب کاربری خود شوند.
پس از نصب و مراجعه به قسمت تنظیمات این افزونه همان طور که در شکل زیر مشاهده می‌کنید امکان انتخاب گروه کاربری در قسمت Keep alive Groups که هیچ وقت نمی‌خواهید آن‌ها از سیستم به صورت خودکار Logout شوند قابل استفاده است که به سادگی می‌توانید چند گروه مختلف را انتخاب کنید.
اما گروه‌هایی که انتخاب نشده‌اند در هنگام کار با حساب کاربری خود و به پایان رسیدن Session مربوط به آن‌ها با پیغامی مواجه می‌شوند که با استفاده از دکمه Renew Session می‌توانند بدون نیاز به Refresh صفحه مدت زمان مجاز به استفاده خود را افزایش داده و با مشکل از دست رفتن اطلاعات جاری در هنگام ذخیره سازی و ارسال آن‌ها به سرور سایت مقابله کنند. در تصویر زیر نیز نمونه ای از این کادر نمایش داده شده را مشاهده می‌کنید که از قسمت تنظیمات این افزونه قادر به تغییر و شخصی سازی این کادر برای سایت خود هستید.


توجه داشته باشید انتخاب همه گروه کاربری در قسمت Keep alive Groups به خاطر مسائل امنیتی کاربران توصیه نمی‌شود و بهتر است تنها حساب مدیران اصلی را در این حالت تنظیم کنید.