+ ارسال موضوع جدید
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 1 , از مجموع 1

موضوع: چغندرترش، یک ترشی استثنایی

  1. #1
    ناظم انجمن

    http://www.iranjoman.com/images/iranjoman/neshan2.gifhttp://www.iranjoman.com/images/iranjoman/neshan2.gifhttp://www.iranjoman.com/images/iranjoman/neshan2.gifhttp://www.iranjoman.com/images/iranjoman/neshan2.gifhttp://www.iranjoman.com/images/iranjoman/neshan2.gif

    [ ]
    تاریخ عضویت
    Feb 2013
    محل سکونت
    زیر اسمون خدا...
    نوشته ها
    16,534
    تشکر
    13,809
    تشکر شده 13,045 بار در 9,484 پست

    چغندرترش، یک ترشی استثنایی

    فصل سرما است و موسم میوه‌ها و سبزی‌های زمستانی است و ترشی‌های جور واجور...از ترشی‌ها نمی‌توان به سادگی گذشت که یکی از انواع آن، ترشی چغندر وشلغم است. این ترشی را هم می‌شود به شکل ساده و هم به شکل گل و اشکال مختلف درست کرد.

    چغندر بسیار کم‌کالری و کم چربی اما سرشار از ویتامین، فیبر ومواد معدنی است. پخت زیاد آن ممکن است به طور قابل ملاحظه‌ای میزان فوایدش را کاهش دهد. چغندرهای سالم و شاداب و دارای بافت سفت که کمی شکل مخروطی دارند از عطر وطعم ورنگ بیشتری برخوردارند. بهتر است برای تهیه ترشی از نوع پر رنگ استفاده کنید.

    شلغم این آنتی بیوتیک گیاهی علاوه بر این که می‌تواند به شکل پخته وخام در انواع سوپ‌ها وسالادها مصرف شود به همراه چغندر یا به تنهایی، می‌شود از آن ترشی خوشمزه‌ای درست کرد.حتما پوست خارجی آن باید براق وشفاف بوده، سنگین باشد ورنگش سفید تا زرد و ارغوانی متفاوت است.





    مواد لازم:

    چغندر: یک کیلو


    • شلغم: 3 تا 4 عدد


    • سرکه: یک کیلو


    • گل پر: یک قاشق چایخوری


    • فلفل سیاه: یک قاشق چایخوری


    • نمک: به میزان لازم


    • موسیر و سیر: 50 گرم


    روش تهیه:
    1 – چغندر و شلغم‌ها را بشویید و گل ولای روی آنها را به وسیله برس پاک کنید. به مدل‌های مختلف قالب بزنید.

    2 - با مخلوط آب سرد و سرکه و نمک آنها را جداگانه بپزید و بگذارید تا کاملا سرد شوند، با دستمال تمیز خشکشان کنید. می‌توان بعد از پخت، آنها را به شکل دلخواه قالب زد.

    3 - آنها را درون شیشه تمیز ریخته، لابه لا مقداری گلپر،موسیر، سیر و فلفل بریزید به اندازه‌ای که به طور کامل روی آنها را بپوشاند، سرکه اضافه کنید. به ازای هر یک کیلو سرکه، یک قاشق غذاخوری نمک بریزید البته میزان نمک به ذائقه شما بستگی دارد. درشیشه را محکم ببندید و در یخچال بگذارید.





    نکات آشپزی:

    1- می‌توانید برای ترشی شلغم از مخلوط آبغوره و سرکه استفاده کنید.

    2 - نباید شلغم را زیاد بپزید به محض جوش آمدن کافی است. ولی چغندر را می‌توان بیشتر پخت.

    3 -ضخامت قطعات شلغم و چغندر کمتر از 5 میلیمتر نباشد.این ترشی بعد از 15 روز قابل استفاده است.

    بهتر است از محصولات ارگانیک برای بهره مندی از حد اکثر خواص، استفاده کنید.

    پیشنهاد من:
    1 – برای زیباتر شدن برش‌ها می‌توانید از کاترهای مخصوص شیرینی استفاده کنید.

    2 - اگر موادتان را با سرکه بپزید ماندگاری ترشی بیشتر خواهد شد واحتمال کپک زدنش کم می شود.

    3 - این ترشی به نسبت ترشی‌های دیگر حساس تر است و زود خراب می‌شود بهتر است همیشه در جای خنک نگهداری شود.

    4 -اگر ازنوع پر رنگ چغندر پیدا نکردید، می توانید چند عدد لبوی پر رنگ را رنده کرده به چغندرها در حین پخت اضافه کنید تا رنگشان متعادل شود.

    فوت آشپزی:
    ترشی چغندر اگر با آب پخته شود، شفاف‌تر و خوش‌رنگ‌تر است اما دوام کمتری دارد و سریع‌تر کپک می‌زند.

  2. کاربر مقابل از این پست *ADRIANA* تشکر کرده است.


+ ارسال موضوع جدید

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

موضوعات مشابه

  1. عکسهایی از موبایل یک میلیون یورویی – One Million Euros Mobile
    توسط *KIMI* در انجمن عكس متفرقه و دیدنی
    پاسخ ها: 0
    آخرين نوشته: 05-01-2012, 23:23
  2. آشنایی با زیردریایی روسی Yuriy Dolgorukiy
    توسط black tornado در انجمن ادوات زميني ادوات دريايي
    پاسخ ها: 2
    آخرين نوشته: 03-12-2012, 12:40
  3. دانلود انیمیشن سامورایی آفریقایی Afro Samurai: Resurrection 2009 Mkv
    توسط ADMIN در انجمن انیمیشن دوبله فارسی
    پاسخ ها: 1
    آخرين نوشته: 12-16-2011, 18:34
  4. پاسخ ها: 2
    آخرين نوشته: 12-13-2011, 10:30

تعداد اعضای بازدید کننده از این تایپیک : 0

بازدید کنندگان :  (نمایش کلی)

نامی برای نمایش وجود ندارد.

کلمات کلیدی این موضوع

Bookmarks

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •