دوستان در این تاپیک مشکلات خودتون در رابطه با بازی pes2013 مطرح کنید تا پاسخ اون ها داده بشه.
هرگونه بحث سیاسی و انتخاباتی ممنوع می باشد.
![]() | ![]() | |
![]() | ||
![]() | ![]() |
دوستان در این تاپیک مشکلات خودتون در رابطه با بازی pes2013 مطرح کنید تا پاسخ اون ها داده بشه.
من وقتي بازي رو اجرا ميكنم بعد چند دقيقه كه از بازي ميگذره Cpu حدود 100 كار ميكنه و تصوير گير ميكنه.اين مشكل فقط هنگام بازي كردن پيش مياد لطفا كمك كنيد.
سلام
من بازیه pes13 را دانلود کردم بازی را نصب کردم هیچ مشکلی نداره فقط تو قسمت منو اصلی قسمتی بنام لیگ نیست تا بتونم برم تیم باشگاهی انتخاب کنم ودر لیگ اون کشور بازی کنم باید چیکار کنم
![]() | ![]() | |
![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | ![]() | |
![]() | ||
![]() | ![]() |
بزار اینطوری بهت بگم
من موقع بازی هیچ مشکلی ندارم حتی تا همین چند لحظه پیش داشتم جام باشگاه های اروپا را بازی میکردم تنها مشکل من اینه که لیگ نداره
بعنوان مثال میخوام برم رئال مادرید را انتخاب کنم و تو لیگ اسپانیا بازی کنم ولی تو قسمت منو اصلی بازی قسمتی بعنوان لیگ وجود نداره تا بتونم این مراحل را انجام بدم
همه چیز هست میتونم کاپ ببندم میتونم تمرینی بازی کنم
اصلا حتما شما pes13 را بازی کردین میخواین برین لیگ ببندین چیکار میکنین تو منو اصلی تو کدوم قسمت میرین؟؟؟
ویرایش توسط mazaherunknown : 09-28-2012 در ساعت 18:31
اینم عکس از منو بازی
برایه اینکه برم تو لیگ یه کشور یه تیم باشگاهی را انتخاب کنم و تو لیگش شرکت کنم کجا باید برم
![]() | ![]() | |
![]() | ||
![]() | ![]() |
مشکل شما را متوجه شدم دوست عزیز
متاسفانه در این سری از بازی pes بخش لیگ حذف شده.البته شما میتونید از پچ هایی که در آینده منتشر میشوند استفاده کنید.به احتمال زیاد پچ هایی در این خصوص منتشر میشوند.
مرسی از راهنمایی ای که کردی
اگه برات زحمتی نیست سایتی یا هرجی دیگه که این پچ ها را ارائه دادن یا ارائه میکنن را بزاری ممنونتوت میشم
سلام موقع extract كردن قسمت دوم دانلود شده اخطار مي دهد و موقع نصب نيز همين طور چه كنم؟
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
تعداد اعضای بازدید کننده از این تایپیک : 66بازدید کنندگان : (نمایش کلی)
Bookmarks