+ ارسال موضوع جدید
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 1 , از مجموع 1

موضوع: ترشی آلبالو و زرشک

  1. #1
    کاربر سایت

    http://www.iranjoman.com/images/iranjoman/neshan2.gifhttp://www.iranjoman.com/images/iranjoman/neshan2.gif

    [ ]
    تاریخ عضویت
    Mar 2011
    محل سکونت
    milky way galexy
    نوشته ها
    227
    تشکر
    1,382
    تشکر شده 1,615 بار در 396 پست

    پیش فرض ترشی آلبالو و زرشک



    موادلازم: 1- آلبالو =200 گرم بدون هسته
    2- زرشک پلویی =30 گرم
    3- سرکه =سه چهارم لیوان
    4- آب یک لیوان
    5- شکر 4 الی 5 قاشق غذا خوری
    6- تخم گیشنیز و گلپر درسته از هر کدام1قاشق چای خوری
    7-هل سبز 3 عدد
    8- برگ بو 2 عدد
    9- فلفل قرمز یک قاشق چایخوری
    10- نمک مقداری

    ابتدا هسته های آلبالو را گرفته آّب آن را جداکرده/ زرشک را پاک کرده، شسته و میگذاریم تاکاملا خشک شود...
    شکر و نصف آب را با هم مخلوط کرده و روی حرار قرار می دهیم تا شکر قوام بیاید.
    در ظرفی جدا سرکه و نصف لیوان آب نمک را روی حرارت قرار دهید تا کاملا جوش آید.
    صبر میکنیم تا 2 ظرف شکر و سرکه ولرم شود
    تخم گشنیز ، گلپر ، هل ، را با هم کوبیده فلفل را هم اضافه می کنیم
    ظرف شیشه ای در دار مناسبی برداشته (توجه داشته باشید که ظرف باید کاملا تمیز و خشک باشد)
    نصف شیشه را آلبالو و زرشک ریخته، برگ بو درسته بعد ادویه ها را افزوده ،بعد مابقی آلبالو و زرشک را اضافه میکنیم تا ظرف پر شود.
    مدت زمان آماده شدن ترشی 20 روز میباشد.
    (ترشی در یخچال نگهداری شود)
    (توجه آب آلبالو را داخل ترشی نمیریزیم)
    (اگر آب ترشی کم بود آب ولرم اضافه میکنیم).
    منبع: سایت آشپزی آنلاین

    ویرایش توسط narsis.m : 08-17-2012 در ساعت 22:21

+ ارسال موضوع جدید

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

تعداد اعضای بازدید کننده از این تایپیک : 0

بازدید کنندگان :  (نمایش کلی)

نامی برای نمایش وجود ندارد.

کلمات کلیدی این موضوع

Bookmarks

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •