+ ارسال موضوع جدید
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 1 , از مجموع 1

موضوع: آبگوشت کشک بادمجان با پیاز و شربت نعنا

  1. #1
    کاربر سایت

    http://www.iranjoman.com/images/iranjoman/neshan2.gifhttp://www.iranjoman.com/images/iranjoman/neshan2.gifhttp://www.iranjoman.com/images/iranjoman/neshan2.gifhttp://www.iranjoman.com/images/iranjoman/neshan2.gifhttp://www.iranjoman.com/images/iranjoman/neshan2.gif

    [ ]
    تاریخ عضویت
    May 2011
    محل سکونت
    ميهن-بلوك سرپرستان-واحد خودم
    نوشته ها
    12,725
    تشکر
    2,446
    تشکر شده 12,500 بار در 4,033 پست

    پیش فرض آبگوشت کشک بادمجان با پیاز و شربت نعنا



    آبگوشت از آن غذاهایی است که ما ایرانی ها علاقه خاصی به آن داریم. آنقدر خوشمزه است که توریست های خارجی هم علاقمندش هستند. یک توریست فرانسوی به ایران آمده بود و بعد از دو هفته گشت و گذار در ایران، در فرودگاه امام خمینی (ره) می گفت به عنوان سفیر آبگوشت به کشورهای دیگر سفر می کند. امروز اما یک آبگوشت ویژه داریم؛ آبگوشت کشک بادمجان که البته این بار مختص گیلانی ها نیست! اصفهانی ها (استان البته) علاقه خاصی به آن دارند. در حد کشک بادمجان محبوب است.
    مواد لازم:
    بادمجان: یک کیلوگرم
    گوشت خورشی: 500 گرم
    کشک: 200 گرم
    نعنا داغ: دو قاشق غذا خوری
    روغن مایع: یک پیمانه
    پیاز: یک عدد
    سیر: یک حبه
    پودر گردو: 100 گرم
    نمک، فلفل و ادویه
    روش تهیه:
    پیاز را نگینی خرد کنید و سپس تفت دهید. سیر را هم رنده کنید و با پیاز تفت دهید.

    گوشت را اضافه کنید و با پیاز و ادویه تفت دهید و آب جوش اضافه کنید. دو ساعت زمان لازم دارید تا گوشت پخته شود.
    تا آماده شدن گوشت، بادمجان را پوست بگیرید، حلقه ای کنید و سپس سرخ کنید.

    پس از آبپز شدن گوشت، بادمجان را اضافه کنید و صبر کنید تا کمی پخته شود. 10 تا 15 دقیقه زمان می خواهد. بادمجان ها نباید له شوند. پس از آن کشک را اضافه کنید. دو سه جوش که زد، غذا آماده است. در هنگام سرو آبگوشت، نعناداغ و گردو را روی غذا بریزید.
    نکته باریکتر از مو: خوردن آبگوشت بادمجان، عین آبگوشت معمولی است؛ آب جدا، گوشت و مخلفات دیگر جدا.
    مخلفات: پیاز. بهترین مکمل برای آبگوشت جات، پیاز است. خوشتان بیاید یا نه.
    نوشیدنی: این غذا به هر حال طبع خیلی سردی دارد. پس نوشیدنی مناسبی باید بخورید. شربت نعنا انتخاب مناسبی است.





  2. 2 کاربر مقابل از این پست mum's Angel تشکر کرده اند.


+ ارسال موضوع جدید

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

تعداد اعضای بازدید کننده از این تایپیک : 0

بازدید کنندگان :  (نمایش کلی)

نامی برای نمایش وجود ندارد.

کلمات کلیدی این موضوع

Bookmarks

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •