[برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو انجمن شوید. برای ثبت نام اینجا کلیک کنید...]
مواد اولیه :
*نخود و لوبیا سفید ۳۰۰ گرم
*سبزی قورمه ۲۰۰ گرم
*دنبه ۵۰ گرم
*پیاز بزرگ یک عدد
*ماهیچه گوسفندی با استخوان دو عدد
*سیر سه حبه
*فلفل سیاه، زردچوبه و نمک به میزان لازم
طرز تهیه:
تفرش یکی از بخش‌های استان مرکزی است که غذاهای بسیار خوشمزه‌ای دارد. یه آبگوشت جا افتاده برای ظهر یک روز تعطیل، نون سنگک، پیاز جمع خانواده و… دیگه چی بگم؟ این آبگوشت حرف نداره ولی تا دلتون بخواد مزه داره.
نخود و لوبیا را از شب قبل خیس کرده چند بار آب آن را عوض می‌کنیم. پیاز را چهارقاچ کرده و به همراه نخود، لوبیا، گوشت، سبزی، سیر، دنبه و فلفل سیاه داخل دیزی می‌ریزیم. آنقدر آب می‌ریزیم تا روی مواد را بگیرد و روی حرارت می‌گذاریم. وقتی جوش آمد شعله را کم می‌کنیم تا سه الی چهار ساعت بجوشد. بهتر است این کار را صبح زود انجام دهیم هر چه شعله ملایم‌تر و مدت زمان پخت بیشتر باشد آبگوشت خوشمزه‌تر می‌شود.
نیم ساعت مونده به این که حسابی گشنمون بشه، دنبه رو از آبگوشت در می‌آوریم و با نمک و زردچوبه خوب می‌کوبیم و دوباره تو آبگوشت می‌ریزیم. شما می‌تونید نیم ساعت دیگه صبر کنید؟