مواد لازم :

بامیه ریز

فلفل سبز شیرین یا تند بنا به ذائقه شما

سبزیجات معطر : ترخون ، نعنا ، شوید ، مرزه ،

سیر چند حبه

نمک معمولی بدون ید ( نمک ید دار برای شور و ترشی مناسب نیست .)

آب 6 لیوان

سرکه سفید یا قرمز خالص یک لیوان

طرز تهیه :

سر بامیه ها رو تمیز کنین و بعد بشویین و خشک کنین . سبزی رو پاک کرده و شسته خشک کنین . با فلفل و سیر داخل شیشه مورد نظر بریزین . سرکه و آب نمک را باهم بجوشانین و سپس خنک کنین و بعد روی مواد ریخته و تا سر ، لبالب پر کنین . درش رو کاملا ببندین و در جای خنک بذارین .

نکته :

ظرف ترشی رو توی فر 180 درجه حدود ده دقیقه بذارین تا استریل بشه . یا داخل آب در حال جوش داخل قابلمه ای قرار بدین .